Veszítenivalója csak a Fradinak van

Szerzo:
Feltoltve: 2015.március 4

Ma este a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén, a legnépszerűbb magyar csapat, a Ferencváros otthonában lép pályára együttesünk. Felesleges bármiféle esélylatolgatás, jósolgatás, hiszen annyira egyértelmű, hogy a sokszoros élvonabeli bajnok, MK-győztes Fradi a találkozó  favoritja. Éppen ezért tényleg igaz a “sablon”, az esélytelen nyugalmával játszhatunk a Groupama Arénában, veszítenivalója csak az FTC-nek van.

Már az is csodaszámba megy, hogy alig ötezer fős kisvárosunk csapata bejutott a legjobb nyolc közé, oda, ahová az NB I-ből csak a Ferencvárosnak, a Videotonnak, az Újpestnek és a Pécsnek sikerült beverekedni magát. A Fradi és az Aqvital FC Csákvár múltját, jelenét és – minden bizonnyal a – jövőjét sem lehet egy lapon említeni, így a magunk részéről sokkal inkább ünnepi találkozóként, mintsem tétmeccsként kezeljük a kétszer 90 percet. Játékosainkra nem rakunk semmiféle terhet a teljesíthetetlen elvárásokkal, csupán azt kérjük tőlük, legyenek büszék arra, hogy a Ferencváros hivatalos vendégei lehetnek szerdán este és élvezzék futballt.

A mérkőzés 18 órakor kezdődik az Üllői úti stadionban. A szurkolóbusz 16 órakor indul Csákvárról, a Pléh elől. Felhívjuk minden érdeklődő figyelmét, hogy személyi okmányait hozza magával a Groupama Arénába, mert annak hiányában a névre szóló jegyek érvénytelenek, és senkit nem engednek be a biztonságiak a vendégszektorba.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020