Szurkolóbusz a Fradi-meccsre

Szerzo:
Feltoltve: 2015.március 3

Mint köztudott, szerdán a negyeddöntők első mérkőzéseivel folytatódnak a labdarúgó Magyar Kupa küzdelmei. Csapatunk a lehető legnevesebb riválist, a Ferencvárost kapta, az odavágóra szerdán 18 órakor kerül sor a Groupama Arénában.

Az idegenbeli bajnoki találkozókhoz hasonlóan a kupameccsre is indul szurkolóbusz Csákvárról. A szokásoknak megfelelően a Pléh előtt lesz a gyülekező, a busz 16 órakor indul. Mivel a Fradi-stadionba való belépéshez szigorú regisztrációs szabályok érvényesek, így a mi szimpatizánsainknak is alkalmazkodni kell az előírásokhoz.

– Bár a mi drukkereinknek nem kell szukolói kártya, de így is csak előzetes regisztráció után léphetnek be az Üllői úti stadionba, mivel a jegyek névre szólóak – tudtuk meg Hegedűs Ferenc technikai vezetőtől. – Éppen ezért nagyon fontos, hogy mindenki hozza magával személyi okmányait, igazolványát, lakcímkártyáját, mert ennek hiányában nem fogják beengedni a mérkőzésre, hiába adtuk le előzetesen a nevét vagy éppen váltott meg jegyét.

Információink szerint népes kis csapat buzdítja majd a helyszínen együttesünket, eddig 125-en adták le adataikat, de ez a szám ma estig még szaporodhat.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020