Gajdos Zsolt, a szurkoló kedvence

Szerzo:
Feltoltve: 2015.március 3

Az, hogy a nagy sztárok mezeiért sorban állnak a szurkolók, megszokott dolognak számít a nálunk fejlettebb futball-kultúrájú országokban. Milliós tételben adnak el Christiano Ronaldo, Lionel Messi vagy éppen Francesco Totti mezt szerte a világban. Magyarországon már lényegesen kisebb a kereslet. A legnépszerűbb élvonalbeli klubok játékosainak mezéért még csak, csak zsebbe nyúlnak a fanatikusok – Gera Zoltán vagy Hajnal Tamás dressze azért még kelendő -, ám a másodosztályban szereplő együtteseknél (nem megbántva a többi egyesületet, talán a Vasas az egyetlen kivétel) már fehér holló számba megy, ha sikerül eladni egy, egy dresszt.

Éppen ezért számít rendkívül örömteli dolognak, ami velünk történt meg az elmúlt napokban.

– Jó napot kívánok, József vagyok Bicskéről – hívta egy ismeretlen telefonszámunkat a hét végén. – Ne haragudjon a zavarásért, érdeklődni szeretnék, hogy hol tudnék hozzájutni egy Aqvital FC Csákvár mezhez?

Mikor megtudta, hogy klubunknak nincs fanshopja, azért tett még egy kísérletet.

– Tudja, elvakult híve vagyok a magyar focinak, s nagyon szimpatikus számomra az Önök csapata. Néhány ezres kisvárosként is helyt állnak a profiligában, ráadásul támadófocit játszanak, amire azért lássuk be, kevés kiesés elől menekülő gárda vállalkozik. Van egy fiatal csatáruk, Gajdos Zsolt, ő a kedvencem, az ő mezét szerettem volna megvenni.

A bicskei szurkoló kérését természetesen továbbítottuk klubunk vezetői felé.

– Ilyen kérésre nem lehet nemet mondani – felelte kapásból a szerelésekért (is) felelős technikai vezető, Hegedűs Ferenc. – Természetesen megoldjuk a dolgot, szerdán, a Fradi-meccs előtt, Gajdos Zsolt személyesen adja majd át csapatunk sárga-kék csíkos mezét bicskei szurkolónknak, akit szeretettel várunk a hét végi, Szolnok elleni bajnoki, illetve a Magyar Kupa negyeddöntő visszavágó mérkőzésre is Csákváron.

 

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020