Ősszel kétszer már sikerült

Szerzo:
Feltoltve: 2015.március 1

A labdarúgó NB II. 17. fordulójában a feljutásra pályázó Békéscsaba vendége lesz kiesés elől menekülő csapatunk. A papírforma alapján – totónyelven fogalmazva – országos egyesnek tűnik a találkozó, ám azért nem eszik olyan forrón a kását.

Egyrészt az őszi idényben kétszer is sikerült megtréfálnunk a viharsarkiakat: a bajnoki összecsapáson 4-0-ra, a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében 2-1-re legyőztük a dobogón tanyázó lila-fehéreket. Másrészt a múlt hétvégi, tavaszi rajton biztató teljesítménnyel rukkolt ki együttesünk – négy gólt rúgtunk a nagy múltú Kaposvárnak -, miközben a csabaiak gól nélküli döntetlenre végeztek Zalaegerszegen.

A teher ráadásul a gyulai albérletbe kényszerült házigazdákat nyomaszthatja jobban, hiszen riválisaik pontot, pontokat szereztek szombaton, s amennyiben nem nyernek, lépéshátrányba kerülnek vetélytársaikkal szemben. Ugyanakkor a Bognár-csapat nyugodtan, teher nélkül futballozhat, lévén pontszerzése óriási bravúr lenne, s mivel a mezőny hátsó fertályán tanyázó gárdák kikaptak szombaton, semmiképpen sem csúszhat kieső helyre.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020