Nyilasi Bálint pályára lépett a HLSZ lábtenisz-tornán

Szerzo:
Feltoltve: 2014.december 17

A Hivatásos Labdarúgók Szövetsége tizenkettedik alkalommal rendezte meg szokásos, év végi lábtenisz tornáját, melyen az NB I-es, NB II-es játékosok mellett egykori futballisták, edzők, játékvezetők is pályára léptek. A viadal, melyen Nyilasi Bálint révén a mi csapatunk is képviseltette magát, szolnoki sikert hozott, a MÁV FC együttese 2011 és 2013 után idén harmadszor nyerte el a díszes serleget.

Soha nem látott népes mezőny jött össze az MLSZ Kánai úti sportcsarnokában. A benevezett huszonnégy csapatot hat négyes csoportba sorsolták a szervezők. A selejtezők körmérkőzése után az első két helyezettek, valamint a négy legjobb harmadik jutott a legjobb tizenhat közé. Bálint édesapjával, a 70-szeres válogatott Nyilasi Tiborral és testvérével, “kis Tibivel” alkotott, Nyíl Team névre elkeresztelt csapata az A csoportba nyert besorolást. A selejtezőkben a Ferenczi István nevével fémjelzett MaxGiletti-től 15-12-re, a Roli Gumitól óriási csatában, 15-13-ra ugyan vereséget szenvedtek, de a két ős-MTK játékos, Fülöp Ferenc és Theodoru Vaszilisz által alkotott TEF Groupot 15-5-re legyőzték és bejutottak a legjobb 16 közé. A nyolcaddöntőben aztán hiába szorongatták meg a későbbi győztes, címvédő szolnoki párost, 15-12-es vereségük a kiesést jelentette. Mindennél többet mond Bálinték teljesítményéről, hogy 12 pontot egyetlen csapat sem szerzett a győztes Tisza-partiakkal szemben.

A HLSZ torna végeredménye: 1. Szolnoki MÁV (Lengyel Béla, B. Tóth Balázs), 2. Greens (Karib Tibor, Nyíri Péter), 3. UTE Old Boys (Zámbó Sándor, Nagy Zoltán, Kudlák László), 4. Bp. Team (Farkas József, Kovács Lóránt, Strebak József).

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020