Salem Reydan: Több játéklehetőségre vágyok

Szerzo:
Feltoltve: 2014.december 8

Amint az már köztudott, klubunk közös megegyezéssel szerződést bontott Salem Reydannal, aki a csapat évadzáró vacsoráján köszönt el a társaktól.

– Szeretnék több játéklehetőséghez jutni, ezért kezdeményeztem a szerződésem felbontását – felelte érdeklődésünkre a Vasasban nevelkedett védő. – Bár tény, többször is sérülés hátráltatott, de úgy érzem nem kaptam elég bizalmat sem. Annál több van bennem, hogy azért kelljen izgulnom, bekerülök-e egyáltalában a keretbe vagy csak a lelátóról szurkolhatok a srácoknak. Két, három másodosztályú klub érdeklődött irántam, s remélhetően a januári felkészülés kezdetére valóban lesz is csapatom.

A szurkolók számára talány, mi is az igazi posztja …

– Én mindkét poszton, középső védőként és védekező középpályásként is szeretek játszani, a lényeg, hogy ott lehessek a pályán és nyerjen a csapat. Annak idején a horvát edző, Marijan Vlak az NB I-es Vasasban, majd az őt követő szakvezetők a másodosztályban is mindkét poszton számításba vettek. Óriási bizonyítási vágy van bennem, egészséges vagyok, s végre játszani szeretnék.

A 23 éves Salem Reydan  2013. nyarán szerződött klubunkhoz, ám sérülései miatt mindössze kilenc alkalommal lépett pályára az NB III-ban bajnokságot nyert csapatunkban. A 2014-es őszi idényben egy Magyar Kupa és négy Ligakupa-meccsen szerepelt, bajnoki összecsapáson csak a kispadig jutott. További pályafutásához sok sikert kívánunk!

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020