Gajdos Zsolt volt a legeredményesebb játékosunk az ősszel

Szerzo:
Feltoltve: 2014.november 25

Befejeződött a másodosztályú bajnokság őszi idénye, elérkezett a számvetés ideje. Visszapillantó-sorozatunkban elsőként a “gólvadászok” teljesítményét vettük górcső alá.

Csapatunk a 15 bajnoki találkozón 19 alkalommal talált be az ellenfelek kapujába, ami azt jelenti, hogy átlagban 71 percenként szereztünk gólt. Legeredményesebb játékosunk a Puskás Akadémiától nyáron kölcsönbe érkezett Gajdos Zsolt volt, aki hat találattal lett házi gólkirály. Góljait négy mérkőzésen szerezte, a Békéscsaba és az Ajka ellen duplázott, míg a Vasas és a Balmazújváros ellen egyszer, egyszer volt eredményes. Szembetűnő, hogy fiatal támadónk a szezon végére lendült bele: az utolsó három meccsen négyszer zörgette meg a hálót.

Négy találattal Mihály Dávid végzett a házi rangsor képzeletbeli második helyén. Szembetűnő, hogy Ausztriában született játékosunk háromszor is idegenben volt eredményes (Szolnok, Siófok, Gyirmót), s csak a Soroksár kapuját vette be Csákváron.

Az együttes rangidős játékosa, a csapatkapitány Domján Attila szerezte idei első NB II-es találatunkat – a Békéscsaba hálóját vette be egy szépségdíjas lövéssel -, majd Cegléden sikerült dupláznia.

Molnár Csaba és Molnár Tibor egyaránt 2-2 gólt jegyezhetett az ősszel: előbbi a Szigetszentmiklós és a Soroksár, utóbbi a Békéscsaba és a Siófok ellen talált a kapuba.

Imrik László és a szezont hosszú sérüléssel kezdő tavalyi gólkirályunk, Horváth Roland egyszer, egyszer volt eredményes: a Vasas, illetve a Balmazújváros kapuját vették be.

Ami az NB II legveszélyesebb támadóit illeti, a Vasas páros magasan viszi a prímet, míg a képzeletbeli dobogóra egy ex-újpesti fért fel:

Az élmezőny állása: 14: Remili Mohamed (Vasas), 12: Ferenczi István (Vasas), 9: Rajczi István (Kaposvár), 7: Máté János (Mezőkövesd), Germán Tamás (Szeged), Eszlátyi István (Sopron), Lovrencsics Balázs (Soroksár), Magasföldi József (Gyirmót).

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020