Ma este a 8 közé jutásért lép pályára csapatunk

Szerzo:
Feltoltve: 2014.október 29

Kedden este, a Videoton-Diósgyőr összecsapással megkezdődött a Magyar Kupa újabb fordulójának mérkőzéssorozata, melyen már a legjobb nyolc közé jutás a tét. Az NB I. listavezetője a hajrában begyötört Nemanja Nikolics góllal 2-1-re legyőzte a tavalyi finalista borsodi gárdát, így elsőként jutott a negyeddöntőbe.

Oda, ahova nem titkoltan csapatunk is pályázik. Bár az előjelek és a papírforma nem a mi sikerünket vetítik előre, azért nem feltartott kézzel lépünk pályára. Reményeinket táplálja, hogy ma esti ellenfelünkkel, a Békéscsabával már találkoztunk a bajnokság során és akkor – az idény legjobb játékát produkálva – 4-0-ra diadalmaskodtunk. Mindez azt bizonyítja számunkra, nem legyőzhetetlen alakulat a viharsarki legénység, még akkor sem, ha utolsó öt bajnoki mérkőzését zsinórban megnyerte, azaz kirobbanó formában van.

Mindez sajnos nem mondható el rólunk, meglehetősen régen győztünk tétmeccsen, ám mint tudjuk, minden sorozat egyszer megszakad. Talán éppen a ma este …

Amennyiben a rendes játékidő döntetlennel végződik, 2×15 perces hosszabbításra, szükség esetén tizenegyesrúgásokra kerül sor. A találkozót Szilasi Szabolcs játékvezető dirigálja, segítői Erős Gábor és Aradi József lesznek.

A ma esti összecsapás 18 órakor kezdődik.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020