Kieső helyre csúsztunk

Szerzo:
Feltoltve: 2014.október 26

A labdarúgó NB II. tizenegyedik fordulójában úgy alakultak az eredmények, hogy mivel nem szereztünk pontot pénteken este, a Mezőkövesd ellen, visszacsúsztunk a táblázaton a tizennegyedik, már kiesést jelentő helyre.

A listavezető Gyirmót Zalaegerszegen is bizonyította, nem véletlenül áll az első helyen. A remek rajtot vett Vasas azonban az elmúlt hónapban látványosan megtorpant, immár negyedik vereségét szenvedte el – ezúttal a kiesés rémétől fenyegetett Cegléd győzte le a piros-kékeket -, és ezzel visszacsúszott a dobogó harmadik fokára. Ráadásul a Szolnok és a hét végén éppen a Tisza-partján diadalmaskodó Békéscsaba is pontszámban beérte az angyalföldieket. A zsinórban öt vereséget begyűjtő Soroksár viszont ezúttal szebbik arcát mutatta és legyőzte a még mindig nyeretlen Balmazújvárost. A héten edzőt cserélt Ajka Zoran Kuntics vezetésével is pont nélkül maradt Szegeden, míg a Siófok hazai pályán kapott ki a táblázaton egyre feljebb kúszó Sorpontól.

Eredmények: Szolnoki MÁV-Békéscsaba 1-2, Cegléd-Vasas 2-0, Zalaegerszeg-Gyirmót 2-3, Siófok-Sopron 1-2, Szeged-Ajka 1-0, Soroksár-Balmazújváros 3-0, Szigetszentmiklós-Kaposvár 0-3.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020