Ambrus Sándor: – Fáradtan, álmosan mozogtunk

Szerzo:
Feltoltve: 2014.szeptember 29

Nem várt vereséget szenvedtünk szombaton, Cegléden – bár egy vereség soha sem várt -, így ahelyett, hogy leszakítottuk volna magunkról a Pest megyei alakulatot, még inkább magunkra húztuk riválisunkat. Mi történhetett, hogy szinte rá sem lehetett ismerni az egy héttel korábbi gárdára?

– Jó kérdés. Semmi előjele nem volt, hogy ilyen gyenge teljesítményt nyújtunk, hiszen a Soroksár, illetve a Kazincbarcika elleni siker kellő önbizalmat adhatott volna – értékelte a gárda hét végi játékát csapatunk jobbhátvédje, Ambrus Sándor. – Úgy készülődtünk a meccs előtt az öltözőben, hogy kimegyünk, nekik esünk és szétziláljuk őket. Ehhez képest alaposan bealudtunk, az első félidőben álmosan, fáradtan mozogtunk. Túl “hosszú” volt a csapat, hiányzott a stabilitás hátul is és a középpályán is. Az ívelgetésekkel pedig nem mentünk semmire. Hiába javultunk fel a szünet után, az már kevés volt az egyenlítéshez is.

Pedig ismerve a két együttes keretét, nyugodtan mondhatjuk, a ceglédi semmivel sem erősebb, mint a mienk, már egy közepes játékkal is ponttal, pontokkal térhettünk volna haza.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020