Az elszántságunkkal nem lesz baj, ígéri Imrik László

Szerzo:
Feltoltve: 2014.szeptember 19

Ma este újonc-rangadón fogadjuk a Soroksár együttesét a másodosztályú bajnokság hatodik fordulójának nyitómérkőzésén.

Csapatunk jelenleg hat pontos hátrányban van riválisához képest a táblázaton, így nagyon nagy szükségünk van a győzelemre, ellenkező esetben tekintélyes lépéshátrányba kerülünk riválisunkkal szemben.

– Sajnos nem úgy jöttünk ki az elmúlt meccsekből, ahogy azt mi magunk is vártuk – ismerte el csapatunk egyik legrutinosabb játékosa, Imrik László. – Bár a Kaposvár elleni nyitómeccs kivételével valamennyi összecsapáson minimum partiban voltunk ellenfeleinkkel, ám sajnos elhibáztuk helyzeteinket és ez megbosszulta magát. Azt társaim nevében is ígérhetem, az elszántságunkkal ma sem lesz gond, ha kell, a siker érdekében felszántjuk a pályát is.

Mintha a szerencse is elpártolt volna a csapattól …

– Örök igazság, a szerencséért meg kell dolgozni. Míg az NB III-ban nem okozott különösebb gondot, ha kihagytunk három, négy helyzetet, a másodosztályban már nem engedhetjük meg magunknak ezt a luxust. Ha csak a legutolsó meccsünket nézem, a Szeged ellen az első húsz percben eldönthettük volna a három pont sorsát. Ehhez képest kihagytuk ziccereinket, s végül pont nélkül maradtunk egy olyan meccsen, ahol minimum egyenrangú partnere voltunk ellenfelünknek. Nem járunk rossz úton, hiszen megvannak a lehetőségeink, de be kell lőni a helyzeteinket. Az első gólnak különösen nagy jelentősége van ebben az osztályban, hiszen aki hátrányos helyzetbe kerül, annak már jobban ki kell nyílnia, s ez újabb lehetőségeket eredményezhet a vezető csapatnak. Reményeink szerint a Soroksár ellen mi találunk először a kapuba.

Bár Molnár Csaba a Szeged ellen megsérült és több edzést is kénytelen volt kihagyni a héten, csütörtökön már bekapcsolódott a munkába, azaz Bognár György vezetőedző valamennyi meghatározó játékosára számíthat a 19 órakor kezdődő összecsapáson. A találkozót Botló Béla vezeti, segítői Iványi István és Máyer Gábor lesznek.

 

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020