Bemutatjuk ellenfelünket: Soroksár SC

Szerzo:
Feltoltve: 2014.szeptember 18

Pénteken este a másodosztályú bajnokság hatodik fordulójában ismét hazai környezetben lép pályára csapatunk. A legutóbbi, Szeged elleni meccshez hasonlóan ismét egy újonc gárdával nézünk farkasszemet.

A Soroksár SC hozzánk hasonlóan toronymagasan nyerte meg a 2013-14-es NB III-as pontvadászatot, a Közép csoportban könnyedén utasította maga mögé riválisait. A Varga Attila vezetőedző dirigálta együttes mindössze három alkalommal szenvedett vereséget és imponáló, +69-es gólkülönbséggel zárta a szezont. A feljutásnak köszönhetően aztán a nyáron az NB II-nek megfelelően próbálták megerősíteni a keretet a klubvezetők. Mivel a XXIII. kerületi gárda a Ferencváros fiókcsapata, értelemszerűen a zöld-fehérektől több játékost is kaptak (Simita, Péter, Kurucz, Pintér, Gyurácz, Erdei), de rajtuk kívül többek között érkezett még a rutinos kapus, Holczer Ádám Pécsről, Balaskó Csaba Szolnokról, valamint az NB III-ban gólkirályi címet szerzett Kocsis Dávid az RKSK-tól. A legnagyobb erősítést azonban az jelenti a fővárosiak számára, hogy továbbra is számíthatnak az egykori válogatott Lisztes Krisztiánra, valamint sikerült megtartaniuk a gárda húzóembereit, Nyilas Eleket, Lannert Bencét, Urbán Pált.

A soroksáriak remek rajtot vettek az ősszel, eddigi öt meccsükből háromszor is idegenben léptek pályára, ám Siófokról, Ceglédről és Szigetszentmiklósról is ponttal, pontokkal tértek haza. Egyetlen idei vereségüket a Szeged ellen szenvedték el hazai pályán, legutóbb viszont simán, Nyilas Elek két góljával, 2-0-ra legyőzték a nagy múltú Zalaegerszeget. Amikor gólt szereztek a sárga-feketék, valamennyi alkalommal nyertek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020