Vízilabda-eredmény a Honvéd ellen

Szerzo:
Feltoltve: 2014.szeptember 16

Ma délután Kispesten lépett pályára csapatunk a Ligakupa második fordulójában. Amint az összeállításból látszik, a házigazdák zömében második csapatuk tagjaiból állították össze a kezdőtizenegyet, csupán néhányan – Ignjatovic, Baráth, Godoy, Mancini – kaptak helyet az első keretből. Amint az nálunk is megszokott, Bognár György szintén megkeverte a sorokat és több, az utóbbi időpen kispados játékost küldött pályára.
Bp. Honvéd-Aqvital FC Csákvár 7-3 (3-1)
Kispest, vezette: Böcskei Balázs (Hováth Z., Makkosné)
Honvéd: Horváth A. – Sundas (Navarro, 62.), Ignjatovic, Baráth, Szabados (Prosser, 51.) – Godoy, Gazdag, Nagy G. (Koszta, 64.), Fejes – Bobal (Karacs, 75.), Mancini. Edző: Pietro Vierchowood.
Csákvár: Szabó B. – Wild, Hajdú (Dulló, a szünetben), Sötét , Köntös (Kocsis G., a szünetben) – Reydan, Domonkos – Molnár T. (Mihály, a szünetben), Imrik (Varga Z., a szünetben), Barcsay – Horváth R. (Kovács P., 64.). Edző: Bognár György.
11. perc: Szabados elől szögletre mentettek védőink, a sarokrúgást követően Bobál Gergő 6 méterről fejelt a hálóba, 1-0.
20. perc: Mancini 18 méteres szabadrúgását Szabó Balázs a bal kapufára ütötte, a kipattanóra Szabados reagált a leghamarabb és két lépésről a hálóba pofozta a labdát, 2-0.
23. perc: Molnár Tibor tesztelte Horváth kapust: előbb, lövését, majd fejesét védte a kispesti hálóőr, végül azonban támadónk az ötösről a hálóba vágta a labdát, 2-1.
42. perc: Godoy lőtt kapura 18 méterről, labdája irányt változtatott Gazdagon, mely így a tehetetlen Szabó Balázst becsapva akadálytalanul vágódott a hálóba, 3-1.
51. perc: Bobál Gergő közelről növelte a kispestiek előnyét, 4-1.
52. perc: A középkezdés után még nem is volt időnk felocsúdni az előző gól okozta sokkból, mikor Bobál nyolc méterről ismét bevette kapunkat, 5-1.
61. perc: Dulló buktatta gazdagot a tizenhatoson belül, a büntetőtmancini magabiztosan helyezte a jobb sarokba, 6-1.
65. perc: Sötét használta ki a Honvéd-védelem megingását, közelről helyezett a hálóba, 6-2.
68. perc: Védelmünk hibát, hibára halmoz, ezúttal Bobál Gergő köszönte a lehetőséget, Mancini átadását lőtte 10 méterről a kapunkba, 7-2.
72. perc: Kocsis Gábor vette be Horváth András hálóját, beállítva ezzel a végeredményt, 7-3.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020