Vége: Aqvital FC Csákvár-Szeged 0-1 (0-0)

Szerzo:
Feltoltve: 2014.szeptember 12

Ma este 19 órakor, az NB II. ötödik fordulójának mérkőzésén lép pályára csapatunk. Az összecsapásról élő közvetítésben számolunk be.

Az egy hete, az SZTK ellen váll- és bordasérülést szenvedett Gajdos Zsoltot sikerült “összedrótozni” az egészségügyi stábnak, így középcsatárunk vállalni tudta a játékot a Tisza-partiak ellen. A legutóbbi kezdőtizenegyből kimaradt Köntös Dániel és Molnár Tibor, helyettük Hajdú Sándor és Imrik László került a csapatba. A másik oldalon szintén két helyen változtatta meg legutóbbi együttesét Nyilas Elek, visszakerült a kezdőbe az eltiltását letöltő Tímár Krisztián, valamint bizalmat kapott Manga Zsolt is. Az egész napos esőzés meglátszott mind a nézőszámon – fele annyian vannak, mint a Szigetszentmiklós ellen -, mind a pályán, helyenként tocsognak a vízben a játékosok.

Aqvital FC Csákvár-Szeged 0-1 (0-0)

Csákvár, 500 néző vezette: Nazsa Tamás (Tőkés, Vígh-Tarsonyi)

Csákvár: Gelei V. – Ambrus, Kocsis G., Dulló, Hajdú S. – Domján – Varga Z., Imrik, Bakos Sz., Molnár Cs. – Gajdos. Vezetőedző: Bognár György.

Szeged: Molnár F. T. – Kéri, Farkas M., Tímár, Mészáros – Máté, Oláh G. – Szabó P., Manga, Zelenyánszky  – Oláh L. Vezetőedző: Nyilas Elek.

Egy mérkőzést már lejátszottak az NB II. ötödik fordulójában: a Kaposvár némi meglepetésre 3-1-re legyőzte a mindezidáig pontveszteség nélkül álló, listavezető Vasast.

1. perc: Elkezdődött a találkozó, mi a szokásos sárga-kékben, a vendégek tiszta fehérben léptek pályára.

3. perc: Óriási helyzetet hibáztunk el: egy hosszú indítás megállt a vízben a tizenhatoson belül, így Varga Zoltán elérte Molnár kapus előtt, az alapvonalról visszagurított, Gajdos azonban az ötösről a gólvonalon elvetődő Tímárt találta el.

11. perc: Újabb ordító helyzetet hibáztunk el: Molnár Csaba csúsztatta Varga Zoltán elé a labdát a szegedi tizenhatoson belül, szélsőnk egy csellel becsapta a rátámadó farkas, majd öt méterről lőtt, ám Molnár kapus nagy bravúrral szögletre mentett.

13. perc: Mészáros Márk tekerte a hazai térfél közepéről, a bal oldali vonal mellől élesen a hosszú ötösre a labdát, a bevetődő Szabó Péter alig maradt le a beadásról.

Kimondottan jó iramú, izgalmas meccset láthatnak a nézők, mindkét csapat megpróbál játszani, s ezt értékelik is a nézők.

24. perc: Az első hibája a játékvezetőnek: Farkas Márk lerántotta a felezővonalnál róla leforduló Molnár Csabát, ám a sárga lap elmaradt.

28. perc: Ezt megúsztuk: Szabó Péter a jobb oldalról keményen középre lőtte a labdát, a röviden érkező Oláh Lóránd lesről beleszúrt, így Gelei Vince bravúrja után hiába lőtt a hálóba Zelenyánszky, a játékvezető érvénytelenítette a gólt.

35. perc: Oláh Lóránt 20 méteres lövését fogta biztos kézzel Gelei.

37. perc: Imrik 35 méterről, a bal oldali vonal mellől tekert szabadrúgást a kapu elé, Dulló Martin senkitől sem zavartatva fejelhetett az ötösről, ám bólintásában nem volt elég erő, így Molnár kapus lekapta a labdát.

41. perc: Újabb helyzetet hagytunk ki: Bakos bal oldali szögletét Kocsis Gábor fejelte középről kapu felé, ám a bevetődő Farkas ki tudta vágni a labdát.

Vége az első félidőnek.

46. perc: Megkezdődött a második félidő. A szünetben cseréltünk, Molnár Csabát Mihály Dávid váltotta.

49. perc: Manga jobb oldali szöglete épp hogy átszállt a középen berobbanó Tímár feje felett.

51. perc: Óriási tűzijátékot rendeztünk a szegedi kapu előtt, ám Varga Zoltán és Mihály Dávid lövését is blokkolták a védők.

55. perc: A tizenhatoson becsúszó Mészárosról Imrik elé került a labda, aki a jobb sarokról keményen kapura tűzte, a lövése nem sokkal a kapu fölött zúgott el.

57. perc: Oláh Lóránt a balösszekötő helyén csinált egy cselt befelé, majd 22 méterről, jobbal nem sokkal a jobb sarok mellé bombázott.

60.perc: Mindkét csapat cserél, Varga Zoltánt Horváth Roland,  Manga Zsolt helyett Pászka Lóránd folytatja a játékot.

62. perc: Bakos Szabolcs próbálta megtréfálni a szegediek kapusát, az alapvonalról öt méterre megítélt szabadrúgást azonnal kapura tekerte, ám a labda a léc fölött zúgott el.

65. perc: Villámgyors szegedi támadás végén Oláh Lóránt belsőzött 10 méterről kapura, Kocsis még bele tudott lépni, így szögletre pattant. Szabó Péter sarokrúgását Oláh Gergő 7 méterről bólintotta a hálóba, 0-1.

71. perc: Imrik helyére Molnár Tibor érkezett csapatunkba.

Masszívabbnak tűnik ezekben a percekben a Szeged, rutinos tengelye – Tímár, Máté, Oláh L. – vezérletével egyre magabiztosabban futballozik.

75. perc: Kéri beadását Zelenyánszky  a balösszekötő helyéről, 10 méterről tanítanivaló mozdulattal ollózta kapura, nem sokat tévedett.

76. perc: Cserélt a Szeged: Zerlenyánszky helyére Markovic érkezett.

79. perc: Tímár sokadik könyöklését már sárga lappal jutalmazta a játékvezető.

80. perc: Egyenlítési lehetőséget hagytunk ki: Molnár Tibor fordult kapura az ötös bal sarkán, lövését Molnár nagy bravúrral hárította.

86. perc: Kéri Tamás kapott sárga lapot, miután lerántotta Hajdú Sándort.

90. perc: Gajdos belőtt labdája Farkas kezén csattant a tizenhatoson belül, a játékvezető azonban tovább engedte a játékot.

92. perc: Utolsó csere: Oláh Lóránt helyére Kovács Balázs jött.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020