A jó példa ragadós

Szerzo:
Feltoltve: 2014.szeptember 11

Alig egy hónapja, hogy elkezdődött csapatunk számára a 2014-15-ös idény, játékosaink máris emlékezetesnél emlékezetesebb góllal örvendeztetik meg szurkolóinkat. Kezdődött az augusztus 9-én, Hatvanban lejátszott MK-nyitányon, ahol Bakos Szabolcs lőtt nagy gólt szabadrúgásból, továbbjuttatva ezzel csapatunkat. Két héttel később, a Békéscsaba elleni hazai bajnoki összecsapáson Domján Attila pókhálózta le 15 méterről a bal felső sarkot, vezetéshez juttatva ezzel együttesünket. Mint tudjuk, a gól olyan önbizalmat kölcsönzött fiainknak, hogy aztán jókora verést mértek a viharsarkiakra.

A tegnapi Magyar Kupa meccsen aztán Domokos Bálint is beállt a “sorba”. Az Ikarus BSE otthonában megrendezett találkozó 42. percében olyan gólt szerzett, melyet ha a Bundesligában ér el, hetekig vetítenék a tévé-csatornák. Kontratámadásunk végén ugyan kihagytuk a ziccert, de a hazai védők nem tudtak felszabadítani, a második hullámban pedig érkezett Bálint. Mikor elé került a labda felnézett, s látva, hogy a sok láb között rizikós lenne kapura lőni, 25 méterről, jobbal, lágyan a bal felső sarokba emelt. A labda szinte mindkét kapufát súrolva vágódott a hálóba.

– Valóban láttam, hogy az lenne a legbiztosabb megoldás, ha nem a lábak között, hanem mindenki fölött próbálom meg a hálóba juttatni a labdát. Igyekeztem lemásolni Bozsó bajnoki találatát. Hál ‘istennek sikerült – ismerte el mosolyogva a találkozó után a “csodagólt” szerző középpályásunk. – Ritkán szerzek gólt, ám akkor valahogy mindig emlékezetesre sikeredik.

Remélhetően a bombagólok sorozata hamarosan folytatódik. Mondjuk már pénteken, a Szeged elleni hazai bajnoki összecsapáson …

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020