Gajdos Zsolt (is) a kórházban kötött ki

Szerzo:
Feltoltve: 2014.szeptember 6

Még a lelátón is összeborzongtak a csattanást hallva a nézők pénteken este, mikor Gajdos Zsolt és a szigetszentmiklósiak kapusa, Horváth László összefutott a vendégek tizenhatosa előtt. Az 1-1-re végződött bajnoki összecsapás egyik kulcspillanata volt az ütközés. Egyrészről azért, mert Veizer Roland játékvezető nem állította ki a gólhelyzetbe kerülő játékosunkat kamikaze-kirohanásával elütő, saját testi épségét sem kímélő hálóőrt, másrészről mert súlyos következményei lettek az ellenfelek találkozásának.

Ugyan hosszabb, rövidebb ápolás után mindketten folytatták a játékot, ám néhány perc elteltével Horváth László kénytelen volt cserét kérni. Nem sokkal később mentő szállította a székesfehérvári kórházba.

– Most már jobban vagyok, az előbb jöttem ki a CT-vizsgálatról – nyilatkozta az SZTK honlapjának a szerencsétlenül járt kapus. – Még most is köpködöm ki azt a 3-4 fogam, ami megsínylette az ütközést. Balszerencsés szituáció volt, egy hosszan előrevágott labdára mozdultam ki és tisztázás közben nekiütköztem az ellenfél vállának. Az állkapcsom, az arccsontom be van durranva, még további vizsgálatok várnak rám.

Gajdos Zsolt csak egy fokkal járt jobban. Ő még a második félidőre is kijött, ám mivel folyamatosan fájlalta a vállát, oldalát, végül kénytelen volta lecserélni Bognár György. A mérkőzés végeztével aztán vele is a fehérvári kórház felé vette az irányt az autó.

– Szerencse a szerencsétlenségben, hogy nincs törése, szakadása Zsoltnak, “csak” erősen meghúzódtak vállszalagjai és zúzódtak a bordái – tudtuk meg technikai vezetőnktől, Hegedűs Ferenctől. – Az orvosi vélemény szerint kéthetes pihenő vár támadónkra.

A jelek szerint nem a szerencse kegyeltjei mostanában csatáraink: Mihály Dávidnak a lábfejét “lyukasztotta” ki az egyik gyirmóti védő a Ligakupa-meccsen, mikor rátaposott, a porcműtéte után ismét hadra fogható, kedden gyönyörű gólt fejelő Horváth Roland dereka a csütörtöki edzést után csípődött be, most pedig Gajdos Zsolt dőlt ki a sorból.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020