Vége: Aqvital FC Csákvár-Békéscsaba 4-0 (2-0)

Szerzo:
Feltoltve: 2014.augusztus 22

Ma este, az NB II-es bajnokság második fordulójában a Békéscsaba együttesét fogadjuk hazai pályán. A találkozóról 19.30-tól on-line közvetítésben számolunk be. A két edző nyilvánosságra hozta kezdőcsapatát. Ezek szerint a vendégek mester cserére szánta el magát a kapuban, az első fordulóban védő Póser Dániel helyett ezúttal Czuczi Márton áll a lila-fehérek hálója elé, míg Bognár György múlt heti kezdőtizenegyét küldte ismét pályára.

Aqvital FC Csákvár-Békéscsaba 1912 Előre 4-0 (2-0)

Csákvár, 800 néző, vezeti: Oláh Gábor (Horváth Z., Kiss Z.)

Csákvár: Szabó B. – Ambrus, Hajdú, Dulló, Köntös – Mihály, Bakos, Domján, Varga Z. – Molnár T., Gajdos. Edző: Bognár György.

Békéscsaba: Czuczi – Bényei, Balog Zs., Juhász Gy., Király P. – Kertész, Borbély – Bagi, Balázs, Vólent – Szilágyi P. Edző: Zoran Szpisljak.

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés, a vendégek tiszta fehérben, mi a szokásos sárga-kékben léptünk pályára.

2. perc: Mihály Dávid kapott remek indítást a balösszekötő helyén, betört a tizenhatoson belülre, lövését Czuczi kitenyerelte, érkezett Molnár Tibor, de az ötösről nem tudta a kapuba préselni a labdát.

6. perc: Mihály Dávid a jobbösszekötő helyéről, 18 méterről, ballal tekert szabadrúgást kapura, lövése megpattant a sorfalon, becsapva ezzel Czuczit, de a kapus szerencséjére szöglet lett a vége.

7. perc: Vezetünk! Bal oldali szöglet után röviden tisztáztak a csabai védők, Dulló a tizenegyes pontról okosan visszagurított az érkező Domján elé, aki 16 méterről, jobbal, okosan a bal felső sarokba emelt, 1-0.

12. perc: Szilágyi buktatta Mihály Dávidot a tizenhatos bal sarkánál. A szabadrúgást a sértett végezte el, remekül tekert lövése a felső lécről a gólvonal elé pattant – Czuczi már verve volt -, majd felszabadítottak a védők.

15. perc: Bagi 24 méteres lövését Szabó Balázs a bal alsó sarok elől tenyerelte szögletre.

17. perc: Gajdos Zsolt hozta a szívbajt a maroknyi csabai szurkolótáborra, 10 méteres, ballábas lövése alig suhant el a hosszú sarok mellett.

24. perc: Varga Zoltán jobb oldali szögletét közepén Gajdos csúsztatta meg, a vendégvédők kétségbeesetten vágták ki a labdát.

27. perc: Szilágyi Péter a jobb oldalról tekert életveszélyesen a kapu elé, Szabó Balázs az ötösre kivetődve mentett a berobbanó Vólent elől.

28. perc: Mihály Dávid a tizenhatos jobb sarkáról mesterien emelt a hosszún érkező Gajdos Zsolthoz, aki egy csellel becsapta a rátámadó Balog Zsoltot, majd jobbal kilőtte a hosszú sarkot, 2-0.

33. perc: Bagi István füttyszó után, hátulról fellökte Köntöst, örülhetett, hogy megúszta sárga lappal.

36. perc: Sakk-matt a csabai védelem, az eredmény mégsem változott: Varga jobb oldali szögletét Molnár Tibor középen, senkitől sem zavartatva, 5 méterről a léc fölé bólintotta.

38. perc: Bakos Szabolcs 20 méteres lövését hárította Czuczi Márton.

39. perc: Varga újabb jobb oldali szögletét röviden tenyerelte ki Czuczi, a bal kapufától két méterre Gajdos kapura emelt, de a labda elsuhant a hosszú sarok fölött.

45. perc: Oláh Gábor lefújta az első félidőt.

Az első játékrészben nem hittek a szemüknek a nézők, újonc csapatunk óriási kedvvel futballozva tetszés szerint alakította ki helyzeteit, s nem a békéscsabaiakon múlott, hogy csak két gólos előnnyel tértünk pihenőre.

46. perc: Elkezdődött a második félidő. A szünetben cserélt Bognár György, Varga Zoltán helyére Sötét Dávid érkezett.

51. perc: Balog Zsolt durván buktatta Gajdos Zsoltot, jogosan villant számára a sárga lap.

53. perc: Bényei tört előre a jobbösszekötő helyén, 14 méteres lövésébe Köntös még bele tudott lépni, így szögletre pattant a labda.

56. perc: Balázs Richárd 20 méteres életerős lövését Szabó ujjheggyel tolta a léc fölé.

58. perc: Óriási szépítési lehetőséget hibázott el a Békéscsaba: bal oldali szöglet után Vólent elé pattant a labda a kaputól 8 méterre, középen, ám a léc fölé bombázott.

59. perc: Domján kapott sárga lapos figyelmeztetést, miután összerúgott Bényeivel a felezővonalon.

61. perc: Ismét cserél Bognár György: Mihály Dávidot Molnár Csaba váltotta.

64. perc: Bényei tekert lágyan a hosszú sarok irányába, érkezett Vólent, de fejese Ambrusról szögletre pattant.

66.  perc: Először jöttünk ki a szorításból a második félidőben: jobb oldali szöglet után Czuczi rosszul jött ki a kapujából, a védők nem tudtak felszabadítani, Gajdos pedig a rövid ötös sarkáról a hosszúba fejelt, 3-0.

68. perc: Cserélt a Békéscsaba: Vólent helyére Lőrinczy érkezett a lila-fehéreknél.

74. perc: Mindkét csapat cserélt, nálunk Gajdos Zsolt helyére Imrik László érkezett, a csabaiaknál Kertészt Prasler váltotta.

77. perc: Lőrinczy ballal, 10 méterről célozta meg a hosszú sarkot, Szabó Balázs azonban szép vetődéssel, biztosan hárított.

81. perc: Újabb csabai csere: Balázs Richárdot Berki Péter váltotta.

83. perc: Lőrinczy tört előre nagy lendülettel, 14 méterről, középről lőtt, Szabó Balázs szögletre öklözte a labdát.

90. perc: Molnár Tibor kapott remek labdát, 8 méteres lövése felperdült Czuczin, de a bevetődő csatár  fél lépésről átpréselte a labdát a gólvonalon, 4-0.

Vége a mérkőzésnek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020