Bajnoki meccsünk a Fehérvár tv-ben, gólösszefoglalónk az MLSZ tv-n lesz látható

Szerzo:
Feltoltve: 2014.augusztus 20

A labdarúgó NB II első fordulójának mind a nyolc mérkőzése – így a Kaposvár-Aqvital FC Csákvár összecsapás is – felkerült a szövetség hivatalos YouTube-csatornájának összefoglalói közé – adta hírül az mlsz.hu.
A 2014–2015-ös idénytől kezdve az NB II csapatainak szurkolói sem maradnak le kedvenceik mérkőzéseiről: a másodosztály meccseinek összefoglalói ugyanis már elérhetőek az MLSZ TV csatornán.
– Óriási előrelépésnek tartom az összefoglalók megjelenését, és nemcsak a szurkolók, hanem a Merkantil Bank Liga csapatai és az egész magyar labdarúgás szempontjából is. Ezúton szeretném megköszönni a szövetség vezetőinek, hogy támogatták az NB II-es Bizottság elképzelését, illetve a csapatoknak, akik felismerték az ügy fontosságát és a videókban rejlő lehetőséget – mondta az NB II-es Bizottság elnöke, Margitai Zoltán az mlsz.hu-nak.

A pénteken este 19.30-kor megrendezésre kerül idei első hazai bajnoki találkozónk – a Békéscsaba látogat Csákvárra – először a Fehérvár TV-n lesz látható, a városi televízió vasárnap fél négytől tűzte műsorra a mérkőzést, majd a gólösszefoglaló az MLSZ  TV-n lesz megtekinthető.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020