Vége, továbbjutottunk a kupában: Hatvan-Aqvital FC Csákvár 2-3 (1-2)

Szerzo:
Feltoltve: 2014.augusztus 9

Szombaton délután megkezdte szereplését csapatunk a Magyar Kupa országos főtábláján.
FC Hatvan-Aqvital FC Csákvár 2-3 (1-2)
Hatvan, 100 néző, vezette: Gyarmati II. Tibor (Vígh-Tarsonyi, Baghy)
Hatvan: Gyulay – Szabó B.(Illés B.), Gyarmati, Juhász B., Horváth N. – Taliga (Surányi), Kelemen – Székesi, Franyó, Mundi – Simon. Edző: Híres Gábor.
Csákvár: Szabó B. – Hajdú, Dulló, Sötét – Ambrus, Domokos (Molnár Cs.), Imrik, Bakos – Varga Z. – Gajdos(Domján), Molnár T. (Mihály). Edző: Bognár György.
Vezetőedzőnk elsősorban a tavasszal bajnoki címet szerzett csapat tagjainak szavazott bizalmat, csupán a kartörése miatt hosszabb időt kihagyó Molnár Csabát és Mihály Dávidot hagyta ki a megszokott kezdőből, s helyükre két, a Puskás Akadémiától érkezett fiatal, Gajdos Zsolt és Molnár Tibor került. A házigazdák új szakvezetővel, az egykoron a Vasasban és az MTK-ban futballozó Híres Gábor irányításával készültek a szezonra, nem titkolt céljuk, hogy a dobogón végezzenek a bajnokság végén.
2. perc: Imrik jobb oldali szögletét Dulló Martin fejelte a léc alá, 0-1.
18. perc: Kapu előtti kavarodás után Juhász Bence kotorta a hálóba a labdát, 1-1.
30. perc: Varga Zoltán a felezővonalról indulva sorra cselezte ki a védőket, majd a kapujából kimozduló Gyulay felett a hálóba emelt, 1-2.
Az első félidőben sokkal több helyzetet dolgozott ki csapatunk, mint a leginkább csak a védekezéssel törődő vendéglátója, ám csupán kétszer sikerült a kapuba találni, így szorosnak tűnhet a meccs. A látottak alapján azonban nincs okunk az idegeskedésre, simán kell(ene) hoznunk a találkozót.

Kettőt cserélt Bognár György: Domokos Bálint és Molnár Tibor lejött, helyükre Molnár Csaba és Mihály Dávid állt.

53. perc: Mundi középen bevitte három védő közé a labdát, s miután senki nem tudta szerelni, közelről a hálóba lőtt, 2-2.

55. perc: Imrik szabálytalankodott Surányival szemben, megkapta második sárga lapját,  így tíz főre fogyatkozott csapatunk.

71.perc: Bakos Szabolcs harminc méteres szabadrúgása elemi erővel vágódott a hatvani kapu bal felső sarkába, 2-3.

Az első félidőben “agyon nyertnek” tűnő meccset sikerült a szünet után izgalmassá tennünk. A hazaiak egyenlítő találata, majd Imrik László kiállítása után meleg pillanatokat éltünk át, de sikerült átvészelnünk a kritikus időszakot. Bakos Szabolcs bomba szabadrúgásgólja után viszont már nem maradt ereje az újabb feltámadásra a házigazdáknak, s amennyiben Mihály Dávid a hajrában kihasználja ordító helyzetét, hamarabb eldönthettük volna a továbbjutást.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020