Megegyeztünk a három felcsúti fiatallal

Szerzo:
Feltoltve: 2014.július 17

A labdarúgó NB III. Nyugati csoportját toronymagasan megnyerő csapatunk gőzerővel készül az őszi idényre. Nem csak a játékosok izzadnak a pályán, a vezetők is mindent megtesznek annak érdekében, hogy minél erősebb keretet hozzanak össze a következő szezonra.
– Közel van hozzánk Felcsút, jó a kapcsolatunk is a Puskás Akadémia együttesével, ennek köszönhetően sikerült három fiatalt is kölcsönbe megkapnunk – tudtuk meg az Aqvital FC Csákvár újdonsült technikai vezetőjétől, a papírmunkák mellett a kapusok felkészítéséért is felelős Hegedűs Ferenctől. – Egy évig minket erősít az akadémián nevelkedő Barcsay Márk, Molnár Tibor és Gajdos Zsolt, valamint egyéves diósgyőri kitérő után visszatért hozzánk a kapus Gelei Vince. Sajnos ennek ellenére nem teljes a keretünk, NB III-as gólkirályunkat, Horváth Rolandot szerdán porccal megműtötték, U20-as válogatottunk, Sötét Dávid Achilles-ín sérülés miatt egyhetes pihenőre kényszerül, míg Köntös Dániel legutóbb rúgást kapott a térdére.

A szerda esti, szlovákiai felkészülési mérkőzésen újabb próbajátékosokat tesztelt Bognár György – Wild Tamás, Fényes Szabolcs, Kőbányai Levente – , az ő sorsukról hamarosan dönt a vezetőedző. Csapatunk legközelebb szombaton 10 órakor, az NB II-ben szintén újonc Soroksár otthonában lép pályára.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020