Ma esti kínálat: Csákvár-Győri ETO II.

Szerzo:
Feltoltve: 2014.április 25

A labdarúgó NB III. Nyugati csoportjának huszonötödik fordulójában már ma este pályára lép csapatunk. Bognár György fiai a kis-Győr együttesét fogadják villanyfényes összecsapáson, Csákváron.
A 19 órakor kezdődő találkozó esélyese egyértelműen listavezető csapatunk, mely egy újkabb győzelemmel nagy lépést tehet a hőn áhított bajnoki cím felé. Az elmúlt hetek formája mindenképpen bizakodással tölthetik el szurkolóinkat, hiszen nem csak sorozatban nyert együttesünk, de látványos, gólerős játéka még az ellenfelek elismerését is kiváltotta. Utolsó öt meccsünkön 16 gólt szereztünk – meghaladja a mérkőzésenkénti hármas gólátlagot -, miközben éppen legnagyobb riválisainkkal (Budaörs, Andráshida) ellen is játszottunk.
Külön örömteli, hogy az eddigi rendszeres gólszerzők mellé (Horváth, Varga, Imrik, Molnár) immár egy “új fiú” is csatlakozott: Mihály Dávid tavasszal már hatszor volt eredményes, azaz az ellenfelek védőinek egy újabb támadót kell komolyan venniük.
A Győri ETO II. gárdájával egyébként van elszámolni valónk, hiszen ősszel 1-0-ra kikaptunk a zöld-fehérektől. Akkor Jakl Antal csapatát alaposan megerősítették a győriek első keretéből – Burgos, Djordjevics -, ráadásul Dulló Martin kiállítása miatt tíz emberrel fejeztük be a rangadót. Most remélhetően sikerül revansot venni az őszi “sérelemért” …
A ma esti rangadót Szommer Attila vezeti, segítői Illés Tamás és Kovács László lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020