Csak egy szabadrúgásgóllal veszítettünk Tatabányán

Szerzo:
Feltoltve: 2014.január 22

Szerdán kora délután lejátszotta idei második felkészülési mérkőzését is csapatunk. A szombati, Hegyvidék elleni összecsapás után ezúttal lényegesen nevesebb ellenféllel szemben léptünk pályára.
Tatabánya-Csákvár 2-1 (0-0)
Tatabánya, műfüves pálya, 100 néző
Csákvár (I. félidő): Hegedűs – Hajdú, Sötét, Dulló, Köntös – Domokos, Imrik, Domján – Molnár Cs., Horváth R., Varga Z.
II. félidő: Hegedűs – Ambrus, Sötét, Dulló, Gulyás – Domokos, Imrik, Lóránt, Burányi – Horváth R., Mihályi. Edző: Bognár György.
Gólszerzők: Papizsanszkij, Gyürki, ill. Molnár Cs.
Az NB II-es Tatabánya otthonában tisztességesen helyt állt csapatunk. A hazaiak vezető találatára alig egy perc elteltével Molnár Csaba szabadrúgásból “válaszolt”, majd a nyolcvanadik perc táján Ferkó Csaba állította be a végeredményt – szintén szabadrúgásból.
– Úgy érzem, mindvégig partiban voltunk a Tatabányával – értékelte röviden a látottakat néhány perccel a lefújás után csapatunk másodedzője, Toldi Gábor. – Az első félidőben még nekünk voltak nagyobb gólszerzési lehetőségeink, ám a szünet után, a sorcserének köszönhetően már érezhető volt a kellő összeszokottság hiánya. Ennek ellenére nem vallottunk szégyent, csupán egy jól eltalált szabadrúgásgóllal szenvedtünk vereséget.
Csapatunk legközelebb szombaton 15 órakor, Budafokon, az NB I-es MTK ellen folytatja a felkészülési mérkőzések sorozatát.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020