Támadójátékunkat nem érhette kritika

Szerzo:
Feltoltve: 2013.december 6

Befejeződött az NB III. Nyugati csoportjának őszi idénye. Ahogy ígértük, igyekszünk alaposan kivesézni csapatunk teljesítményét. Ezúttal a támadójátékunkat vettük górcső alá.

Előre játékunkat nem érhette különösebb kritika az őszi idény során, hiszen túl szárnyaltuk a meccsenkénti kétgólos átlagot, amelyre igazán büszkék lehetünk. Nálunk több gólt (34) egyetlen csapat sem szerzett az NB III. Nyugati csoportjában, mögöttünk a Budaörs végzett a képzeletbeli tabella második helyén a maga 32 találatával.
Ami viszont szemet szúró, hogy a góllövő-lista élmezőnyében mégsem találjuk egyetlen játékosunk nevét sem. Hogy ez jó vagy rossz, megítélés kérdése. Arról viszont igazából az ellenfelek tudnának mesélni, miként próbáltak meg felkészülni támadóinkból, hiszen egyszerre öt játékosunkra is megkülönböztetett figyelemt kellett fordítaniuk. Nálunk nagyon megoszlott a góltermés, öt játékosunk is 5-5 alkalommal talált a hálóba. Ami különösen jó, éppen úgy találunk közöttük támadót, mint középpályást vagy éppen védőt. Mindez azt jelenti, mindig akadt valaki, aki képes volt átlendíteni a gárdát a holtponton, ha éppen megakadt a szekér …
A góllövő-lista élmezőnye – 9: Vittman Ádám (Andráshida), Juhász László (Csepel)

8: Berdó Valentin (BKV Előre), Kovács Dávid (Újbuda), Tüske Roland (Budaörs)

7: Schmatovich Gábor (Mosonmagyaróvár), Kocsis gergő (Balatonfüred), Novák csanád (Győri ETO II.), 6: Zimermann Zoltán (Csepel)

5: Sötét Dávid, Varga Zoltán, Imrik László, Molnár Csaba, Horváth Roland (Csákvár), Török Tamás (Andráshida), Babos Barnmabás, Nyári Ádám (Balatonfüred), Takács Ádám (Körmend), Szluka János (Csepel), Berki Péter (BKV Előre).

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020