Átvettük a vezetést a táblázaton

Szerzo:
Feltoltve: 2013.november 10

A labdarúgó NB III. Nyugati csoportjában a tizenharmadik fordulót rendezik meg a hét végén. Csapatunk szombaton délután remek második félidei teljesítményének köszönhetően kiütötte a tavaly még NB II-es Veszprémet és átvette a vezetést a táblázaton.
Csákvár-Veszprém 5-0 (0-0)
Csákvár, 300 néző, vezette: Gyarmati II. Tibor (Kovács II. G., Kovács G.)
Csákvár: Szabó B. – Hajdú, Ódé, Racskó, Dulló (Berki, a szünetben), Domokos, Molnár Cs., Imrik, Horváth R., Mihály (Domján, a szünetben), Varga Z. (Csikesz L., 66.). Edző: Bognár György.
Veszprém: Kádár – Garai, Czvetkó (Hanák, 63.), Császár, Farkas L., Udvardi, Hevesi-Tóth, Molnár Z., Burcsik, Horváth B., Kuti (Kálmán, 79.). Edző: Jugovits Lajos.
Gólszerzők: Horváth R. 3 (59., 65., 81.), Csikesz L. (68.), Berki (78.)
Az első félidőben nem találtuk a fogást a veszprémieken, így gól nélküli döntetlennel térhettünk pihenőre. Szünetben Bognár György kettőt is cserélt, s ez bejött: egy óra játék után, alig tíz perc alatt háromszor is bevettük a vendégek kapuját és ezzel el is dőlt a három pont sorsa. Különösen Horváth Roland volt elemében, aki egymaga háromszor is a kapuba talált.
Mivel a játéknap többi összecsapása hemzsegett a meglepetésektől – valamennyi riválisunk vereséget szenvedett – átvettük a vezetést a táblázaton. Hogy ott is ragadunk-e, az a mai Újbuda-Andráshida találkozó eredményétől függ. Amennyiben a zalaiak négy gólnál kisebb különbséggel nyernek a fővárosban, mi maradunk az első helyen, ha gólzáporosabb diadalt aratnak, gólkülönbséggel a hátuk mögé szorulunk.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020