Folytatni kell a remek sorozatot

Szerzo:
Feltoltve: 2013.november 8

Már a tizenharmadik fordulót rendezik a hét végén a labdarúgó NB III. Nyugati csoportjában. Amire az augusztusi bajnoki rajt előtt talán kevesen számítottak, az már egyértelművé vált: nem csupán egy, két csapat viaskodik az első helyért, hanem kis túlzással szinte a mezőny fele közel azonos játékerőt képvisel.

Csapatunk a nyári átalakulást követően talán a vártnál nehezebben lendület bele, ám a kezdeti botladozás után elkapta a fonalat. Bognár György fiai utolsó hat meccsükből ötöt megnyertek, s csak az első keretből alaposan megerősített Győri ETO II. gárdája ellen maradtak pont nélkül. Ha ehhez még hozzávesszük, hogy a legyőzöttek között éppen a feljutási harcban legnagyobb riválisainknak számító együttesek is vannak – mint például az Andráshida, a BKV Előre – még inkább jár a dicséret csapatunk tagjainak.

Szombaton – 13.30 a kezdési idő – hazai pályán folytathatjuk remek sorozatunkat. Azt a Veszprémet fogadjuk, amelyik velünk együtt érkezett a nyáron az NB II-ből, ám hullámzó teljesítményének köszönhetően nyolc pontra áll az első helyezett mögött. Nem úgy, mint mi: múlt heti, bravúros fővárosi sikerünknek köszönhetően immár csak egyetlen pont választja el minket a feljutást jelentő helytől. Szóval nincs mese, (ismét) győzni kell, s akkor továbbra is bizakodhatunk álmaink megvalósulásában.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020