A BKV vendégei leszünk

Szerzo:
Feltoltve: 2013.november 2

A szerdai Magyar Kupa-forduló után a hét végén folytatódik a harmadosztályú labdarúgó bajnokság. A Nyugati csoport tizenkettedik fordulójában a hozzánk hasonlóan feljutásra pályázó, tavalyi NB II-es BKV Előre vendégei leszünk. A vasárnap 13.30-kor kezdődő rangadót Papp Ákos vezeti.

A közlekedésiek remek bajnoki rajtot vettek, heteken keresztül vezették a bajnokságot, ám a hetedik fordulót követően megtorpantak. Az utolsó négy mérkőzésen a megszerezhető 12 pontból csupán kettőt gyűjtöttek be – döntetlenre végeztek a Haladás II. és a Balatonfüred együttese ellen -, miközben vereséget szenvedtek az Andráshidától és a Győri ETO II. legénységétől. Mi ugyanakkor ezen idő alatt háromszor is nyerni tudtunk, s csupán Győrből tértünk haza pont nélkül.

A két gárda útja a táblázaton éppen ellentétes ívet ír le: a fővárosiak az első helyről a hatodikra estek vissza, míg a mi felzárkózásunk annyira sikerült, hogy immár csupán kettő pontra állunk a listavezető Budaörs mögött.

Ha viszont valóban komolyan gondoljuk, hogy bele akarunk szólni a feljutásért vívott harcba, pontot, pontokat kell szereznünk a Sport utcában.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020