Mérkőzés összefoglaló – Veszprém

Szerzo:
Feltoltve: 2013.május 27

Döntetlennel végződött szombat délután a Veszprém elleni összecsapás, így az osztályozós helyek kivívásáért folyó versenyfutás egyre reménytelenebb. Mivel a Szigetszentmiklós is döntetlent ért a Haladás II. otthonában így a 8. helyezett továbbra is 2 ponttal vezet, ráadásul a záró fordulóban az utolsó, Paks II. együttesét fogadja hazai környezetben…

Bár a Veszprém elleni mérkőzés kissé tapogatózva kezdődött, a mérkőzés előrehaladtával felpörögtek az események. Az első játékrész közepétől a hazaiak átvéve a meccs irányítását folyamatosan dolgozták ki a helyzeteket. A 30. percben Bondarenko lépett ki a védők közül, ám hosszan vette át a labdát és rosszul találta el azt, így a játékszer a hosszú felső mellett szállt el. 10 perccel később Domján jut el az alapvonalig majd passzol Domokosnak, de a középpályás nem találja el a labdát, a félidő zárásaként Vinicius tálal Domokos elé, aki kapásból lő, de a kapus bravúrral hárít.

A második félidőben tartott a hazai mezőnyfölény, a vendégek csupán kontratámadásokban bízhattak a feltolt mezőnyjáték miatt. A labdabirtoklás reálisan 75-25 arányban mutatkozott a hazaiak javára. A 60. minutumban Vinicius kapott  labdát Hajdútól és egy gyors labdakezelés után a hosszú kapufa mellé tüzelt. 10 perccel később Bondarenkotól kapott vissza egy labdát Vinicius aki egy elemi lövéssel a kapus mellét találta el. A véghajrára is maradtak izgalmak, Ambrus beadására érkezett jó ütemben Bondarenko, ám a csatár centikkel fejelt a hosszú kapufa mellé. A nagy mezőnyfölény ellenére nem sikerült megszerezni a győzelmet, így nehéz helyzetbe került az Aqvital FC.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020