Fölényes győzelem a megye II-ben

Szerzo:
Feltoltve: 2013.május 21

Vasárnap délután hazai pályán, a Sárkeresztes ellen lépett pályára a tartalékcsapat. Egy meglehetősen közönségszórakoztató mérkőzésen 7:1 arányban győzedelmeskedett a vendégcsapattal szemben.

Felállás:

Mészáros M.- Gulyás Gá. – Nagyváradi A. – Király B. – Szabó S. (Fodor Z. T.) – Schmidt P. – S. Molnár G. – Hessl I. (Györök Z.) – Csikesz L. (Turány P.)- Csikesz Z.

Már az első percben megszerezte a vezetést a hazai csapat, Csikesz Lászlót állította meg szabálytalanul a kapus a büntetőterületen belül, a büntetőt a sértett értékesítette. Két perccel később ismét ő volt eredményes, Csikesz Zoltán passzából lőtte ki a hosszú alsót. Sajnos sérülés miatt a félidő közepén le kellett cserélni, így nem tudta növelni a góljai számát, pedig holtversenyben vezeti a góllövő listát.

A későbbiekben Hessl jó 40 méterről emelte át az ellenfél kapusát sikerrel, majd a félidő zárásaként a Csikesz Z. folytatta amit a bátyja elkezdett, így a csákvári egylet 4:0 összesítéssel mehetett pihenni. A második játékrészben kicsit várni kellett a további gólokra, de nem maradtak el. Turány P. a 69 illetve a 88 minutumban növelte a hazai előnyt, ráadásul a 6 találat közönségdíjat ért. Mészáros kirúgását a mezőnybe becserélt Györök Z. (szintén kapus) csúsztatta Fodor Z.-nek aki az alapvonalig eljutva ívelt középre, az érkező Turány pedig kapásból talált a kapuba. A végeredményt Csikesz Z. állította be akcióból, a hosszabbításban.

Hajrá Csákvár!

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020