Mérkőzés előzetes – ZTE FC

Szerzo:
Feltoltve: 2013.május 16

Bár még 3 forduló hátra van az NB II. nyugati csoportjának fordulóiból, egyelőre a 4. és a 9. helyezett csapatok közt nagy a versenyfutás az osztályozós helyek, vagy éppen osztályozó elkerülése végett az első 5 hely elnyerése közt egyaránt.

Szombaton (május 18.) délután 17:00-kor a Zalaegerszeg stadionjában lép pályára az Aqvital FC együttese.

A zalai egylet 4. helyezettként fordult a téli szünetben, jelenleg az 5. helyet foglalja el 6 pont előnnyel a csákváriak előtt. A ZTE a tavaszi szezonra a következőképpen alakította át játékoskeretét:

Távozott: Ante Milas (horvát, csapat nélkül), Horváth László (BKV Előre SC), Polareczki Roland (csapat nélkül), Szalai Tamás (Dunaújváros PASE), Juhász Dániel (MVM Paksi FC), Paolo Mavolo (olasz, Nagykanizsai TE 1866), Vörös Ákos, Krajczár Ádám (mindketten Hévíz FC), Mahir Jasarevic (Lombard Pápa), Aleksandar Bajic (szerb, csapat nélkül)
Érkezett: Aleksandr Tishkevich (fehérorosz, Granit), Nagy Zoltán (Szombathelyi Haladás FC II), Babos Barnabás (Videoton FC II), Marian Sluka (szlovák, FGSZ Siófok), Mouhamadou Seye (Lombard Pápa), Vágó Levente (Veszprém FC)

Tavasszal hektikus teljesítményt mutatnak, a tavaszi idényben szerzett 22 pontjukat 21:14-es gólarány kíséri és bár a hazai mérkőzéseiket általában megnyerik, az idegenben annyira nem jeleskednek, a legutóbbi fordulóban éppen a Baja otthonában maradt alul 2:1-re. Míg a Csákvár a szigetszentmiklósiakat múlta felül 1:0 arányban.

Hajrá Csákvár!

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020