Meccsösszefoglaló – SzTK

Szerzo:
Feltoltve: 2013.május 13

Pénteki győzelmével újabb lépést tett előre az Aqvital FC együttese az osztályozó felé. Jelenleg ugyan a 9. pozíciót foglalja el a tabellán, de 6. és a 9. hely között csupán három pont a különbség, így a bajnokság hajrájához érve nagy izgalmak várhatóak.

A pénteki mérkőzésen mindkét csapat óvatosabban kezdett, igazán nagy helyzetek egyik kapunál sem adódtak az első félidőben.
Nem úgy, mint a második játékrészben… Az 58. percben a frissen beállt Molnár szerez labdát és jut el az alapvonalig, majd középre adásából Bondarenko harcolt ki 11-est. A büntető mögé Domján állt, aki magabiztosan gurította bal alsóba. Ezt követően kissé felpörögtek a vendégek, de a sok csere miatt nem alakult ki folyamatos játék.

Egészen a hosszabbításig várni kellett újabb izgalmakra, mikor ismét Molnár kapott labdát, “bekötényezte” védőjét majd a hosszú oldalra passzolt, az érkező Burányi kissé kiszorítva nem találta jól a labdát. Egy perccel később a másik oldalon, egy vendég akció végén Gelei védett bravúrosan egy jól helyezett Besztercei lövést. Az utolsó percben még mindig nem szabadult fel a hazai kapu, Fekete fejesét követően Ódé mentett óriásit a gólvonalon állva.

edzői nyilatkozatok:

Bognár György: – Döntetlen szagú mérkőzésen a színvonal helyett a küzdelem dominált, nem tudtuk felülmúlni az ellenfelet, igaz, ők sem minket. De ez bennünket most nem érdekel, a lényeg a győzelem, a három pont megszerzése volt, mert ez kellett ahhoz, hogy életben maradjanak a reményeink.
Zoran Kuntics: A tizenkettedik találkozónk óta először nem találtunk a hálóba, s ez alaposan megbosszulta magát. Hiába voltak helyzeteink, a támadójátékunkat görcsösnek éreztem, ami vereséghez vezetett.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020