Tökéletes összpontosítás kell a Zete ellen

Szerzo:
Feltoltve: 2018.december 14

Vasárnap 17 órakor, a listavezető Zalaegerszeg elleni mérkőzéssel véget ér az őszi szezon csapatunk számára is. Az összecsapást sajnos nem a legkedvezőbb előjelekkel várjuk …

– Vírusos betegség söpört végig a csapaton, sajnos vannak olyan játékosok, akik még tegnap sem tudtak edzeni – felelte érdeklődésünkre vezetőedzőnk, Szijjártó István. – Ha ehhez még hozzáveszem, hogy Farkas Aurél öt sárga lap miatt nem léphet pályára, tényleg főhet a fejünk az összeállítást illetően. Ráadásul egy nem várt távozás(?) is komoly fejtörést okoz a Zete elleni meccs előtt: házi gólkirályunk, Bobál Gergely bejelentette, hogy a téli átigazolási időszakban Zalaegerszegre távozik … Erről a mai edzésen tájékoztatom a játékosokat. Remélem, mindez nem zavarja meg a fejeket, s mindenki szokásához híven, odateszi magát.

Mi dönthet a listavezető elleni meccsen?

– A ZTE jó csapat, nem véletlenül áll az első helyen. Nekünk csak akkor van esélyünk jó eredmény elérésére, ha “kihegyezve, élesen” lépünk pályára. A ceglédi meccs első hatvan percében mutatott játékkal kudarcra vagyunk ítélve. Azt a formánkat kell kilencven percen keresztül hozni, amit legutóbb az utolsó fél órában produkáltunk, s akkor szépen búcsúzhatunk az esztendőtől.

A találkozó vasárnap 17 órakor kezdődik a Tersztyánkszy Ödön Sportközpontban, a mérkőzést Oláh Gábor vezeti, segítői Aradi József és Kiss Balázs lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020