Vége: Aqvital FC Csákvár-Ceglédi VSE 2-1 (1-1)

Szerzo:
Feltoltve: 2016.augusztus 14

Ma este ismét bajnoki összecsapáson lép pályára csapatunk. A szerdai, szegedi győzelmünk után ezúttal a Cegléd együttese ellen próbálhatjuk meg szaporítani pontjaink számát. A találkozóról 19 órától online közvetítésben számolunk be szurkolóinknak.

Aqvital FC Csákvár-Ceglédi VSE 2-1 (1-1)

Csákvár, 400 néző, vezeti: Böcskei Balázs (Bertalan Dávid, Makkosné Petz Brigitta)

Csákvár:  Kovács D. – Pintér B., Póti, Kiprich D., Baranyai – Mészáros D., Bakos Sz. – Molnár T.(Vallejos), Kocsis G., Oldal (Horváth, 63.) – Paudits (Péter, 91.). Edző: Toldi Gábor

Cegléd:  Horváth G. – Wild T., Albert I., Makrai (Szkunc,82.), Farkas A., Valkovszki – Markó, Csordás Sz.(Asztalos, 62.), Albert Á.(Horváth,82.) –  Peres, Szabó V. Vezetőedző: Varga Attila

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés, mi a szokásos sárga-kékben, a vendégek pedig piros-fekete szerelésben  léptek pályára.

2. perc: Kocsis Gábor meredek indítására Oldal Tibor startolt a tizenhatos előterében, bár Horváth Gábor kivetődött elé, a kapus kezéből kiperdült a labda és a védők csak nagy nehézségek árán tudtak menteni.

4. perc: Molnár Tibor szlalomozott végig a vendégek bal oldalán, beadását a védők szögletre mentették. Jobb oldali sarokrúgás után Póti Krisztián 8 méterről tisztán fejelhetett, de labdája elkerülte a bal sarkot.

9. perc: Ismét Molnár Tibor okozott riadalmat a vendégek védelmében, a bár szögletre szerelték, a sarokrúgást követően már nem tudták megakadályozni, hogy 5 méterről a kapu közepébe pofozza a labdát, 1-0.

12. perc: Albert István 50 méteres hosszú indítására jól mozdult be a védők mögé Albert Ádám és a jobb összekötő helyéről, 10 méterről kilőtte a bal felső sarkot, 1-1.

20. perc: Albert Ádám jobb oldali szöglete után középen többen is luftot rúgtak, így helyzet alakulhatott ki a kapunk előtt. Szerencsére Szabó Viktor sem találta el a labdát.

27. perc: Egyre bátrabbá válik a vendég csapat, a kezdeti csákvári mezőnyfölény teljesen kiegyenlítődött. Albert Ádám 20 méteres lövését Kovács Dániel vetődve hárította.

28. perc: Makrai hazapasszolt labdájával Horváth Gábor bonyolódott cselezésbe Oldal Tiborral szemben, szerencséjére végül sikerült a labdát kivágni a mezőnybe.

35. perc: Bakos 50 méteres keresztlabdája után Molnár Tibor mesterien centerezett a jobb oldali vonal mellől, középen érkezett Paudits Patrik, ám 6 méterről ajtó-ablak helyzetben a léc fölé helyezett.

42. perc: Kocsis átadása után Molnár tört be a jobb összekötő helyén a tizenhatoson belülre, lövését Horváth Gábor óriási bravúrral kiütötte, Mészáros Dávid a tizenegyes pontról ismételhetett ám pont csapattársát Paudits Patrikot találta el.

Vége az első félidőnek.

46. perc: Elkezdődött a második félidő.

Albert Ádám került lövőhelyzetbe, már lendítette a lábát mikor Mészáros remek tempóban odacsúszott és így szögletre pattant a labda.

53. perc: Oldal Tibor a bal oldali szögletzászlótól jobbal Kocsis fejére varázsolta a labdát, de  csapatkapitányunk az ötösről senkitől sem zavartatva a hosszú sarok mellé csúsztatott.

59. perc: Albert Ádám lépett ki a lesre játszó védők mellett a bal összekötő helyén, az alapvonal közeléből középre gurított, ám Szabó Viktor és Peres Csaba is elvétette a ziccert.

69. perc: Bakos Szabolcs bal oldali szabadrúgás beívelését az alig néhány perce pályára lépő Horváth Roland fejelte a bal alsó sarokba, 2-1.

72. perc: Molnár Tibor sarkallta Horváth Roland elé a labdát a tizenhatos vonalánál, centerünk lövését szépen védte Horváth Gábor.

79. perc: Pintér Bence a jobb oldali szögletzászlónál megforgatta Valkovszkit, majd ballal mesterien tekert a hosszú sarok irányába, érkezett Paudits, ám hiába úszott a levegőben, a labda centikkel elsuhant a feje mellett. Cserélt csapatunk, Molnár Tibor helyett Vallejos Dominique folytatja a játékot.

82. perc:Cserél a vendég csapat is, Makrai helyett Szkunc folytatja, valamint Albert Ádám helyére Horváth érkezett.

85. perc: Vallejos bolondította meg védőjét a jobb oldalon, a tizenhatosra visszagurított labdáját Bakos azonnal kapura tűzte, Horváth Gábor azonban szép vetődéssel kitenyerelte a jobb sarokra tartó labdát.

87. perc: Pintér beadását az utolsó pillanatban tudták kicsúsztatni a ceglédi védők a gólra éhesen berobbanó Horváth Roland elől.

90. perc: A játékvezető 3 percet hosszabbít.

Vége a mérkőzésnek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020