Paks után, MTK előtt

Szerzo:
Feltoltve: 2017.december 1

Szerdán csapatunk nagyot küzdve, alaposan megszorongatta az NB I-es Paks együttesét, a Magyar Kupa legjobb 16 közé jutásáért kiírt összecsapáson. Bár végül 1-0-ás vereséget szenvedtünk, sem az eredmény, sem a mutatott játék miatt nincs okunk a szégyenkezésre.

Tettük ráadásul mindezt úgy, hogy Szijjártó István vezetőedző egy olyan kezdőtizenegyet küldött pályára az élvonalbeli gárda ellen, melynek egyetlen tagja sem szerepelt kezdőként a legutóbbi bajnoki összecsapáson. Sőt, bár a kupában nem kötelező a fiatalok szerepeltetése, nálunk hatan is pályára léptek a Duna-partiak ellen. A barátságtalan időjárás, a rendkívül mély, sáros talaj ellenére csapatunk mindvégig partiban volt élvonalbeli riválisával szemben, mely egy szabadrúgás beívelés után szerzett gólján kívül igazán nagy helyzetet nem is tudott kidolgozni.

Most már viszont el kell felejteni a hétközi helytállást, hiszen vasárnap rendkívül fontos  bajnoki összecsapás vár fiainkra. A listavezető MTK hazai pályán képtelen (volt eddig) hibázni, mind a kilenc Hidegkúti-stadionban lejátszott találkozóját megnyerte. Nekünk most ezt a sorozatot kell(ene) megszakítanunk …

A vasárnapi találkozó 15 órakor kezdődik és az m4sport televízió élőben közvetíti a kilencven percet.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020