BAJNOKCSAPAT: Csákvár-BKV Előre 1-0 (0-0)

Szerzo:
Feltoltve: 2014.május 10

A labdarúgó NB III. huszonhetedik fordulójának zárómérkőzése este fél nyolckor kezdődik, amikor is csapatunk a nagy múltú fővárosi közlekedési gárdát fogadja.

Egy órával a kezdés előtt a két szakvezető kijelölte kezdőcsapatát. Ezek szerint vezetőedzőnk, Bognár György két helyen változtatott szerdán 5-2-re nyerő csapatunkon: Domján Attila helyett Imrik László vette át, míg Molnár Csaba helyett Hajdú Sándor került a kezdőbe.

Csákvár-BKV Előre 1-0 (0-0)

Csákvár, 400 néző, vezeti: Nagy Róbert (Punyi Gyula, Márkus Péter)

Csákvár: Szabó B. – Ambrus, Sötét, Dulló, Köntös – Imrik, Hajdú (Domján), Domokos – Mihály (Molnár), Imrik, Horváth R. – Varga Z (Reidan). Edző: Bognár György.

BKV: Bozsó – Merczel, Tányéros, Kálmán, Petrezselyem – Csikós – Karacs, Dobó (Mayer), Berki, Juhász (Kerek) – Schmidt (Varga). Edző: Soós Imre.

1. perc: Elkezdődött a találkozó, mi a szokásos sárga mez, kék nadrágban, a vendégek tiszta kékben léptek pályára.

6. perc: Időközben befejeződött a Dorog-Andráshida találkozó, az 1-1-es döntetlen azt jelenti, amennyiben ma nyerünk, a hátralévő mérkőzések eredményétől függetlenül megnyertük a bajnokságot.

10. perc: Imrik bal oldali szabadrúgását Sötét centikkel csúsztatta a léc fölé.

15. perc: Juhász csapta be a jobb oldali szögletzászlónál Köntöst, beadását Dobó kapura perdítette, de Dulló az utolsó pillanatban bele tudott vetődni. A szöglet után hosszú másodpercekig pattogott a labda gólvonalunk közelében, mire Domokos ki tudta vágni.

17. perc: Óriási ziccert maradt ki: Horváth Roland varázsolta Varga Zoltán elé a labdát, aki az ötös jobb sarkánál elfektette a kivetődő Bozsót is, de közben nagyon kisodródott, s kapura gurítását Tányéros a gólvonalról kivágta.

Alig telt el húsz perc a meccsből, de már most bebizonyosodott, az utóbbi idők legszervezettebb csapata látogatott ezúttal hozzánk.

29. perc: Ordító helyzetet hagytunk ki ismét: Mihály Dávid mesterien ugratta ki a jobbösszekötő helyén meglóduló Horváth Rolandot, aki 12 méterről, ajtó-ablak helyzetben az oldalhálóba lőtt.

34. perc: Domokos takarásból, 20 méterről célozta meg a jobb alsót, Bozsó vetődve kitenyerelte, érkezett Mihály Dávid, de ismétlését is hárította a BKV hálóőre.

36. perc: Imrik középről, 25 méterről centikkel bombázott a felső léc fölé.

42. perc: Cserél a BKV: Dobó Róbert helyett Mayer Ádám folytatja a játékot.

45. perc: Hajdú Sándor feltartásért sárga lapot kapott.

A játékvezető lefújta az első félidőt.

46. perc: Elkezdődött a második félidő.

49. perc: Varga Zoltán szlalomozott a fővárosi védők között, mígnem végül lebirkózták. Imrik 27 méteres szabadrúgását Bozsó kapus a jobb alsó sarok elől tolta szögletre.

50. perc: Ezúttal is Imrik veszélyeztette a BKV kapuját, 20 méteres, lapos lövését tenyerelte szögletre Bozsó.

59. perc: Kettős cserére szánta el magát Bognár György: Mihály Dávid helyére Domján Attila, és Hajdú Sándor helyére Molnár Csaba érkezett.

60. perc: Újabb ziccer: Imrik 10 méteres lövése akadt el a bevetődő védőben.

66. perc: Tányéros takarította el a tizenhatos előterében Horváth Rolandot, ő sárga lapot, a Csákvár szabadrúgást kapott. Imrik szabadrúgását Bozsó ugyan még kitenyerelte, de érkezett a gólkirály-jelölt Horváth Roland és két lépésről a hálóba bombázott, 1-0.

71. perc: Molnár Csaba kapott sárga lapot buktatásért.

72. perc: Cserél a BKV: Juhász Dániel helyére Kerek Norbert érkezett.

74. perc: Domokos Bálint is sárga lapot kapott, miután összeakaszkodott Berkivel.

76. perc: Varga Zoltánt Salem Reidan váltotta.

79. perc: Schmidt Zsolt helyére Varga Tamás érkezett.

83. perc: Már csak hét perc, és ha ez marad a végeredmény, BAJNOKOK vagyunk!

84. perc: Reidan buktatta ellenfelét, neki is villant a sárga lap.

86. perc: Csikós Sándor durva belépőért kapott sárga lapot.

92. perc: Közvetett szabadrúgást adott a BKV javára az ötösünkön: a gólvonalon álló sorfalban, vagy a vetődő Szabó Balázsban elakadt a labda.

94. perc: Ambrus Sándor kapott sárga lapot.

96. perc: Varga Tamás és Bozsó Antal is sárga lapot kapott. A játékvezetőnek abszolút kicsúszott a kezéből meccs.

BAJNOKCSAPAT!!

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020