Végeredmény: Csákvár-Andráshida 3-1 (2-1)

Szerzo:
Feltoltve: 2014.április 12

Mint köztudott, ma este 19 órától újabb rangadó vár csapatunkra az NB III-ban. Az összecsapásról online-közvetítésben számolunk be azon szurkolóinknak, akik nem tudnak kilátogatni a mérkőzésre.

Ahogy illik, a két szakvezető a mérkőzés megkezdése előtt egy órával nyilvánosságra hozta kezdőcsapatát.

– Sérültünk, eltiltottunk nincs, így a legerősebb összeállításban kezdhetjük a rangadót – felelte érdeklődésünkre a bemelegítés megkezdése előtt csapatunk pályaedzője, Toldi Gábor.

Csákvár-Andráshida 3-1 (2-1)

Csákvár, 300 néző, vezeti:Farkas Tibor (Szabó, Király)

Csákvár: Szabó B. – Ambrus, Sötét, Dulló, Köntös – Imrik, Domokos, Molnár Cs. – Horváth R., Varga Z., Mihály. Edző: Bognár György.
Andráshida: Osbáth – Mavolo, Bandics, Török, Sági A. – Kovács Gy., Szegleti – Horváth T., Polareczki, Jasarevic – Horváth D. (Rohonczi, a szünetben). Edző: Dobos Sándor.

1. perc: Farkas játékvezető sípjelére elkezdődött a mérkőzés.

2. perc: Hidegzuhany: jobb oldali szabadrúgás-beívelés után Török Tamás úgy fejelt a  kapuba, hogy a labda a bal oldali kapufáról pattant a hálóba, 0-1.

6. perc: Ezúttal Imrik László lőtt be egy szabadrúgást a bal oldali vonal mellől, Horváth fejesét Osbáth nagy nyújtózkodás árán tolta a léc fölé.

7. perc: Molnár mesterien emelt a védők közül középen kilépő Horváth Roland elé, aki kicselezte a kapujából kilépő Osbáthot, majd 10 méterről a hálóba gurított, 1-1.

14. perc: Varga Zoltán lépett volna ki középen, ám Mavolo az utolsó pillanatban, a kaputól 20 méterre szerelni tudta.

Az első negyedóra irama, játéka igazolja, nem véletlenül nyert az elmúlt négy évben háromszor is bajnokságot az Andráshida, illetve nem véletlenül áll csapatunk jelenleg az első helyen. Kimondottan látványos, izgalmas csatát vív a két gárda.

25. perc: Labdát vesztettünk a felezővonalnál, a gyors hidai kontra végén Polareczki bal oldali beadását az utolsó pillanatban csúsztatta ki Dulló a gólra éhesen berobbanó Szegleti elől.

27. perc: Szegleti húzta vissza Mihály Dávidot a hidai térfél közepén, azonnal villant is a sárga lap.

31. perc. Varga Zoltán mesteri kiugratása után Mihály Dávid került gólhelyzetbe a balösszekötő helyén, a szélső 10 méterről, a vetődő Osbáth hasa alatt hálóba gurított, 2-1.

38. perc: Varga Zoltán a jobbösszekötő helyéről, 10 méterről lőtt, Horváth Roland beleszúrt a labdába, mely így a bal kapufáról vágódott az alapvonalon túlra.

42. perc: Mihály átadása után Varga került helyzetbe a tizenhatos jobb oldalán, bal lábbal, okosan eltekert a hosszú sarok felé, ám a labda elkerülte a bal alsót.

46. perc: Elkezdődött a második félidő.

48. perc: Bandics Ákos buktatta Molnár Csabát a tizenhatos előterében, sárga lapos figyelmeztetésben részesült. A 18 méteres szabadrúgásból Imrik László kilőtte a jobb felső sarkot, 3-1.

54. perc: Cserélt az Andráshida: Bandics helyére Varga Szabolcs érkezett.

60. perc: Jasarevic kevergetett a csákvári tizenhatos bal sarkánál, majd jobbal alig tekert a hosszú sarok mellé.

68. perc: Domonkos hosszú indításával Varga robogott el a bal oldalon, élesen kapu elé lőtt labdáját Horváth elől az utolsó pillanatban kotorták szögletre a hidai védők.

70. perc: Mihály Dávid helyére Domján Attila érkezett.

76. perc: Varga Szabolcs buktatta Domjánt, ő is megkapta a mag sárga lapját.

82. perc. Rohonczi sárga lapot érően lerántotta Molnár Csabát.

82. perc: Molnár Csaba helyére Salem Reidan érkezett.

86. perc: Varga Zoltán helyére Burányi Tamás érkezett.

87. perc: Farkas játékvezető vívta ki a szurkolók haragját, Imriket buktatták a felezővonalnál, mégis ő kapott sárga lapot műesésért.

Cserélt az Andráshida: Szegleti helyére Gál Tibor érkezett.

90. perc: letelt a rendes játékidő, a játékvezető pedig lefújta a rangadót.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020