Ez történt a 30. fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2024.április 29

Bár közel álltunk a pontszerzéshez a bajnokság harmincadik fordulójának mérkőzésén, a hajrában kapott góllal vereséget szenvedtünk a BVSC otthonában.

A feljutásra pályázó Vasas meglepetésre nem tudott nyerni hazai pályán a kieső-jelölt Tiszakécske ellen, így egy pontra csökkent az előnye a sereghajtó Mosonmagyaróvárt kiütő ETO FC Győr előtt. A Szeged csak döntetlenre végzett otthon a Soroksárral szemben, így nem sikerült csökkenteni hátrányát a második helyezetthez képest. A Kozármisleny kétgólos hátrányból fordítva, öt gólt szerezve nyert Gyirmóton. Botrányos körülmények között – negyedóráig állt a játék a pályára bejutó szurkolók miatt – tartotta otthon a három pontot a Kazincbarcika a Honvéd ellen, míg a Budafok hatpontos összecsapáson diadalmaskodott a Siófokkal szemben. A Pécs ugyan vezetett a Haladás ellen, ám végül döntetlenre végzett, s ezzel visszacsúszott a kiesést jelentő 15. helyre.

Eredmények: BVSC-Aqvital FC Csákvár 1-0, Vasas-Tiszakécske 1-1, Mosonmagyaróvár-ETO FC Győr 0-5, Szeged-Soroksár 0-0, Gyirmót-Kozármisleny 3-5, Kazincbarcika-Honvéd 1-0, Budafok-Siófok 1-0, Pécs-Haladás 1-1.

Az Ajka-Nyíregyháza találkozót április 29-én 20 órakor rendezik.
FRISS: Ajka-Nyíregyháza 1-0

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020