Győztes bemutatkozás

Szerzo:
Feltoltve: 2024.április 17

Az Ajka ellen 1-0-ra megnyert vasárnapi bajnoki mérkőzés 74. percében újoncot avatott csapatunk. Függetlenül attól, hogy a rendkívül kiélezett összecsapáson 0-0 volt akkor az állás, Tóth Balázs vezetőedző úgy döntött, a csapatkapitány Mészáros Dávid helyére azt a Denczinger Norbertet küldi pályára, aki korábban még egyetlen NB II-es meccsen sem szerepelt.

  • Talán mondanom sem kell, nagyon jó érzés volt bemutatkozni a csapatban, ráadásul még nyertünk is – fogadta gratulációnkat a csákvári születésű, idén télen “haza” igazolt 24 éves középpályás. – Minden meccsre úgy készültem, hogy bármikor lehetőséget kaphatok, most mégis meglepetésként ért egy kicsit, hiszen két középső védőnk besárgult korábban, így logikus lett volna, ha ott változtat szakmai stábunk.

Milyen utasításokkal küldött pályára Tóth Balázs?

  • Semmi extrát nem kért. Játsszak nyugodtan, csináljam azt, amiben a legjobb vagyok. Közvetlenül a védelem előtt futballozva azért egyértelmű volt, hogy elsődleges feladatom a stabilitás fenntartása, hogy ne kapjunk gólt. Örülök, hogy sikerült megoldanom. Azt azért valamennyien éreztük, hogy akár meg is nyerhetjük a meccset, mert hiába játszott (meddő) mezőnyfölényben az Ajka, helyzeteink nekünk voltak. Vasárnap minden vágyam teljesült, nem kaptunk gólt, a hajrában pedig Simi parádés góljával megnyertük a mérkőzést.

A hétvégén máris itt az újabb nehéz feladat …

  • Úgy készülök, készülünk, hogy hasonló legyen a folytatás, azaz ne kapjunk gólt a Gyirmót ellen, s legalább egyet szerezzünk.

A vasárnap megrendezésre kerülő bajnoki találkozó 17 órakor kezdődik Csákváron.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020