Ez történt a 28. fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2024.április 15

A bajnokság tegnapi, huszonnyolcadik fordulójának legnagyobb meglepetését csapatunk szerezte azzal, hogy idegenben legyőzte a tavasszal menetelő, tíz meccs veretlen Ajka együttesét.

A lassan már bajnoknak tekinthető Nyíregyháza hazavitte a három pontot Kazincbarcikáról, s mivel az ETO vereséget szenvedett Budafokon 10 pontra növelte előnyét. A Szeged vesztes állásból fordítva nyert a Haladás ellen, lemaradása a feljutó helytől immár csak három pont. (A Vasas hétfőn este lép csak pályára.) A BVSC egészen a hajráig győztesnek tűnt, ám a Gyirmót az utolsó negyedórában megfordította az eredményt. A Soroksár és a Honvéd érvényesítette a papírformát a Siófokkal, illetve a Mosonmagyaróvárral szemben, míg a Pécs kilenc nyeretlenül megvívott összecsapás után győzött és ezzel ellépett a kieső helyről.

Eredmények: Ajka-Aqvital FC Csákvár 0-1, Kazincbarcika-Nyíregyháza 0-1, Budafok-ETO FC Győr 2-1, Szeged-Haladás 2-1, Gyirmót-BVSC 2-1, Soroksár-Siófok 2-0, Mosonmagyaróvár-Honvéd 0-2, Pécs-Tiszakécske 1-0.

A Vasas-Kozármisleny rangadó április 15-én 20 órakor rendezik.
FRISS: Vasas-Kozármisleny 2-1

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020