Először volt kezdő, egyből gólt szerzett …

Szerzo:
Feltoltve: 2024.április 3

Múlt vasárnap csapatunk 1-1-es döntetlent játszott Kazincbarcikán, gólunkat pedig a 18 éves Dusinszki Szabolcs szerezte.

  • Az biztos, hogy szép emlékeket őrzök majd erről a meccsről – fogadta honlapunk gratulációját rendkívül szerényen Dusi. – Először kaptam bizonyítási lehetőséget kezdőként, s egyből meg is szereztem pályafutásom első NB II-es gólját. Csak azt sajnálom, hogy végül nem sikerült mind a három pontot hazahoznunk.

Mennyire lepett meg, hogy a kezdőben kaptál helyet?

  • Vasárnap reggel, séta közben szólt Tóth Balázs vezetőedző, hogy úgy készüljek, az első perctől a pályán leszek. Így igazából volt időm ráhangolódni a késő délutáni meccsre. Nem is izgultam, inkább csak izgatott voltam, s ahogy közeledtünk a kezdéshez, egyre inkább vártam a játékvezető sípszavát. Tavasszal, csereként már akadt néhány jó meccsem, úgy éreztem, készen állok a nagyobb feladat végrehajtására is.

Mi maradt meg a gólodból?

  • Zoárd rendkívül harcosan labdát szerzett a bal oldalon és tökéletesen emelt középre. Nekem csak érkeznem kellett és a tizenegyes pont tájékáról, a védő felett a hálóba fejeltem.

Dusinszki Szabolcs a hétvégén a Vasas ellen gyarapíthatja NB II-es meccseinek és góljainak számát.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020