Fontos győzelmet arattunk

Szerzo:
Feltoltve: 2024.március 20

A bajnokság huszonötödik fordulójában csapatunk 1-0-ás győzelmet aratott hazai pályán a kiesés elleni küzdelemben közvetlen riválisnak számító Pécs ellen.

  • Helyenként jól játszva nagyon fontos győzelmet arattunk a PMFC ellen – dicsérte játékosait Tóth Balázs vezetőedző a vasárnapi mérkőzést követően. – Több komoly helyzetünk volt, az első félidőben három, négy gólt szerezhettünk volna, de sajnos sokáig nem sikerült a kapuba találnunk. Amikor viszont már sokan temettek minket, jött Simon Andris és megmutatta, hogyan kell gólt szerezni.

Utolsó négy meccsünkből hármat megnyertünk – egyedül a Szeged ellen kaptunk ki egy 89. percben kapott góllal -, ráadásul közvetlen riválisaink (Budafok, Mosonmagyaróvár, Pécs) ellen, kétszer idegenben diadalmaskodva gyűjtöttünk be a kilenc pontot. Sőt, nem csak, hogy nyertünk az utolsó két bajnokin, de kapott gól nélkül sikerült lehoznunk a meccseket. Ennek ellenére nem lazíthatunk, hiszen úgy állunk a megnyugtatónak tűnő nyolcadik helyen, hogy előnyünk csupán hat pont a legjobb kiesővel szemben.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020