Jó volt átesni a tűzkeresztségen

Szerzo:
Feltoltve: 2024.február 6

A bajnokság vasárnapi nyitófordulójában újoncot avattunk. A Haladás elleni 2-2-re végződött szombathelyi találkozó 77. percében pályára lépett a Puskás Akadémiától januárban kölcsönkapott Dusinszki Szabolcs (34). Azt a Szakály Dénest váltotta, aki egy év híján kétszer annyi idős, mint ő.

  • Jó volt már az első fordulóban átesni a tűzkeresztségen – nyilatkozta honlapunknak a korosztályos válogatott, 18 éves Dusi. – Nem igazán számítottam rá, bár valójában azért reménykedtem, hogy lehetőséget kapok. Tóth Balázs vezetőedző úgy küldött pályára, hogy játsszak bátran, merjek vállalkozni, s ha a helyzet úgy hozza, lőjek messziről. Úgy érzem, a társak gyorsan elfogadtak, azonnal bevettek a játékba. Kerestek a labdával, s ha valami nem sikerült, akkor sem toltak le. Sajnos nem sikerült nyernünk, pedig a lehetőségek alapján be kellett volna húznunk ezt a meccset.

A hétvégén a feljutás egyik favoritjához látogatunk …

  • Hát az biztos más meccs lesz, mint a múlt vasárnapi. Az ETO ellen minden bizonnyal nem mi fogunk dominálni, de képesnek tartom magunkat a bravúrra. Ha a BVSC-nek sikerült, nekünk miért ne jöhetne össze … Jó lenne Győrben is pályára lépni. Szeretnék minél többet játszani, bizonyítani magamnak és a bennem bízóknak, de elsődleges a csapat eredményes szereplése.

Csapatunk vasárnapi mérkőzése 14 órakor kezdődik az ETO-stadionban.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020