Volt tartása csapatunknak

Szerzo:
Feltoltve: 2023.december 5

Mint köztudott, nem akármilyen lelki teherrel lépett pályára csapatunk a bajnokság tizenhetedik fordulójának mérkőzésén, Tiszakécskén. A Nyíregyháza ellen hazai pályán elszenvedett súlyos vereség után egy, a kiesés elleni küzdelemben közvetlen riválisnak számító együttes otthonában kellett talpra állni, s az ilyen feladat megoldása soha nem egyszerű.

Sajnos a találkozó reggelére kiderült, hogy a sérült Fejős Áron mellett két, a védekezésben meghatározó játékosára sem számíthat Tóth Balázs vezetőedző. Mészáros Dávid és László Noel betegség miatt kénytelen volt kihagyni az összecsapást, így újra kellett tervezni nem csak az összeállítást, de az elképzelt játékot is.

  • Minden nehézség ellenére az első félidőben rendben volt a játékunk – értékelte a vasárnap látottakat vezetőedzőnk. – Sőt, a játékrész helyzete is a mienk volt, de Tamás Nándi beadása után kimaradt az üres kapus ziccerünk. A szünet után már akadtak gondjaink, a Tiszakécske több helyzetet dolgozott ki, így nem lehet azt mondani, hogy a semmiből szerzett volna vezetést. Szerencsére nem estünk össze, hogy hátrányba kerültünk. Bátrabbá váltunk, átvettük a mérkőzés irányítását és mindent elkövettünk az egyenlítés érdekében. Míg korábban többször előfordult, hogy az utolsó pillanatban mi engedtük kicsúszni a kezünkből a meccset, most a hosszabbításban siker koronázta akarásunkat. Nem talált góllal, hanem egy kimondottan szép akció végén sikerült egyenlítenünk. Bizonyítottuk, hogy van tartása csapatunknak, s ez jó jel a jövőre nézve is.

Ezzel a találkozóval véget ért az őszi idény, melyet a kilencedik helyen zárt csapatunk. Az esztendő azonban ezzel még nem fejeződött be az NB II számára, vasárnap a tavaszi szezon első mérkőzésén, Kispesten lép pályára együttesünk.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020