Négy fiatal érkezett az Akadémiáról

Szerzo:
Feltoltve: 2023.június 27

Ahogy az az elmúlt években már megszokottá vált, klubunk idén is több olyan tehetséges fiatalt kap kölcsön a Puskás Akadémiától, aki kezdte kinőni a korosztályos vagy NB III-as bajnokságokat. Számukra együttesünk jelenti az újabb lépcsőfokot a felnőtt futball világa felé.

Már csapatunkkal edz az elmúlt napokban sikeres érettségi vizsgán áteső Pécsi Ármin. A 2005-ös születésű, korosztályos válogatott hálóőr az elmúlt szezont végig védte az akadémia NB III-ban negyedik helyen végző alakulatában.

A 19 éves jobb oldalon védőként és szélsőként szereplő, kanadai Noel Nathaniel tavaly ősszel érkezett Felcsútra. Előbb az U19-es együttesben kapott bizonyításai lehetőséget, majd tavasszal már kirobbanthatatlan tagja volt a harmadosztályban szereplő Puskás II-nek.

A 2004-es születésű, U19-es válogatott belső védő, Babós Levente miközben meghatározó tagja volt az előző bajnokságban a Puskás II-nek, hat alkalommal már az első csapat kispadjára is leülhetett. Tehetségét a 2023-24-es idényben az Aqvital FC színeiben, az NB II-ben csillogtathatja meg.

Még éppen, hogy betöltötte a 18. életévét a korosztályos válogatott Major Marcell, de tavaly ősszel két alkalommal – az Újpest és a Kisvárda ellen – már pályára lépett az NB I-ben. A tavasz idényt kölcsönben Nyíregyházán töltötte, s most Tóth Balázs irányításával kezdte meg a felkészülést a július 30-án kezdődő NB II-es szezonra.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020