Biztató játék, biztos győzelem

Szerzo:
Feltoltve: 2022.július 24

Ma délután Mezőkövesden, az NB II-be nyáron visszajutott Kazincbarcika ellen tartotta bajnoki főpróbáját csapatunk. A borsodi alakulattal egyébként a hetedik fordulóban, szeptember 4-én találkozunk a Kolorcity Arénában.

Kártik Bálint és Dulló Martin kisebb sérülés miatt csak a lelátóról szoríthatott a társaknak.

Kazincbarcika-Aqvital FC Csákvár 0-3 (0-0)

Mezőkövesd, edzőcentrum

Kazincbarika: Megyeri I. G. – Szemere, Szekszárdi, Ur, Süttő – Heil – Székely D., Csatári, Nagy J. – Szabó B., Takács T. Edző: Varga Attila.

A II. félidőben pályára lépett: Megyei II. G., Lippai, Dvorschák, Sztankó, Hleba, Ádám, Kurdics, Pálinkás, Kálnoki-Kis

Aqvital: Auerbach – Murka, Vaskó, Karacs, László – Mészáros D. – Gazdag V., Magyar Zs. – Tamás, Hornyák, Baracskai. Edző: Tóth Balázs.

A II. félidőben pályára lépett: Koval, Fejős, Kirilló, Torvund, Körmendi, Alaxai

Gólszerzők: Torvund (73.), Körmendi (76.), Karacs (86.)

Az első félidőben többször is közel jártunk a gólszerzéshez, de vagy Megyeri Gábor hárított bravúrral (Magyar Zsolt és Tamás Nándor lövésénél) vagy a kapufa segítette ki a barcikaiakat: Karacs Dániel lövésénél és Baracskai Roland fejesénél is verve volt már a vendéglátók hálóőre. A találkozó krónikájához tartozik, hogy Szekszárdi Tamást a játékvezető kiállította, miután gólhelyzetben szabálytalankodott a kilépő Hornyákkal szemben. A szünet után feljebb tolta védekezését a Barcika, de helyzetet továbbra sem tudott kidolgozni. A játékrész közepén aztán fölényünk már gólokban is megmutatkozott: előbb Torvund Alexander értékesítette a jogosan megítélt tizenegyest – Gazdag Vajkot buktatták a tizenhatoson belől -, majd három perccel később Karacs lövését csak kiütni tudta a borsodiak kapusa, Körmendi Kevin pedig éles szögből a hálóba helyezte a labdát. Az i-re a pontot végül Karacs Dániel tette fel, aki egy szép jobb oldali szögletvariáció után vette be a barcikai kaput.

Csapatunk egy héttel a bajnoki rajt előtt biztató teljesítménnyel rukkolt ki, ám azt sem szabad elfelejteni, hogy több, mint egy órán keresztül emberelőnyben futballozhatott.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020