Gólerős támadó érkezett …

Szerzo:
Feltoltve: 2022.június 27

Ma a felkészülés második hetét kezdi csapatunk, mi több, Tóth Balázs vezetőedző fiai pénteken az első nyári felkészülési meccsen is pályára lépnek. A keret korábbi tagjai mellett minden bizonnyal egy új fiú is lehetőséget kap az Iváncsa ellen.

– Már korábban is “szemezgettünk” a 28 éves Hornyák Marcellel, ám mindezidáig nem sikerült Csákvárra csalnunk. Most összejött az üzlet, a következő szezonban az Aqvital FC-t erősíti a gólerős támadó – tájékoztatta honlapunkat klubunk elnöke, Nagy Sándor.

A Diósgyőrben nevelkedő Hornyák Marcell 19 évesen, Kazincbarcikán mutatkozott be a másodosztályban, ám az igazi áttörést az NB III-as Nyírbátor gárdájában másfél év alatt szerzett 32 gólja jelentette. Nem véletlenül vitte el a Nyíregyháza, melynek színeiben 2018 és 2021 között 86 bajnoki mérkőzésen 41(!) alkalommal vette be az ellenfelek kapuját. A Szparinál együtt játszott csapatunk karmesterével, Kártik Bálinttal, ahol remekül megértették egymást. Az elmúlt évet Diósgyőrben töltötte, ahol kevés lehetőséget kapott, így mindössze háromszor talált a hálóba.

Hornyák érkeztével ugyanakkor az is eldőlt, hogy nem marad Csákváron Takács Tamás, aki információink szerint Kazincbarcikán folytatja pályafutását. Takács Tamásnak köszönjük a klubunkért tett szolgálatait, góljait, melyekkel nagyban hozzájárult, hogy az új szezont is az NB II-ben tölthesse csapatunk.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020