Három hónap és egy hét …

Szerzo:
Feltoltve: 2021.szeptember 22

A télen nagy reményekkel igazoltuk vissza csapatunkhoz korábbi játékosunkat, Baranyai Ádámot, aki az NB I-es Kisvárdánál eltöltött másfél év előtt négy szezont húzott le Csákváron. A ma már 28 éves balhátvéd közönségkedvenc és a kezdőcsapat kihagyhatatlan tagja volt, így bíztunk benne, hogy tavasszal is nagy segítségünkre lesz a bent maradásért vívott harcunkban. Aztán összesen négy meccsen tudott pályára lépni, s azóta is hiába keresik szurkolóink a kerettagok között.

– Sajnos egy rendkívül kellemetlen és elhúzódó sérüléssel bajlódok március közepe óta – felelte honlapunk kérdésére Baranyai Ádám. – Az Achilles-ín megvastagodása, illetve egy ciszta miatt olyan fájdalmaim voltak, hogy edzeni sem tudtam. Először hagyományos gyógymóddal próbálkoztak az orvosok, ám egy idő után egyértelművé vált, nem kerülhetem el a kést. Kiderült, hogy csontkinövés is van a sarkamon, s ez a három együttesen azt eredményezte, hogy csak műtéttel lehet rendbe hozni a lábam. Három hónapja és egy hete műtött Székesfehérvárott dr. Abkarovits Géza. Hat hét gipsz, illetve mankózás után augusztus elején vette kezdetét a rehabilitációm. Bár kocogni csak három hét múlva kezdhetek, állandó vendég vagyok a Puskás Akadémia konditermében. Szűcs Peti irányításával heti öt, hat alkalommal erősítek. Már nagyon várom, hogy véget érjen ez a rémálom, s visszatérhessek a pályára.

Az orvosok a teljes felépülésre 5-6 hónapot jósoltak, azaz ha minden jól megy, a szezon utolsó egy, két meccsén talán már ott lehet a társak között védőnk. Addig – szurkolóink nevében is – kitartást és minél gyorsabb gyógyulást kívánunk Baranyai Ádámnak.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020