Elkészült …

Szerzo:
Feltoltve: 2021.szeptember 9

Négy hónapja már, hogy csapatunk kénytelen volt elköltözni az otthonául szolgáló Tersztyánszky Ödön Sportközpontból, s azóta “albérletben” élni az életét. Igaz, hogy közben volt egy nyári szünet, de a felkészülést, majd az augusztus elsején rajtoló bajnokság hazai találkozóit kényszerből idegen környezetben kellett végig csinálni.

– Pályánk sajnos már olyan állapotban volt, hogy elodázhatatlanná vált a felújítása – felelte honlapunk érdeklődésére klubunk elnöke, Nagy Sándor. – Ha esett az eső, vízilabda meccset játszottunk rajta, ha nem, akkor meg beton keménységűvé vált. Az előző idény utolsó hazai meccse, a Siófok elleni találkozót követően azonnal hozzákezdtünk a munkálatokhoz, s bár reménykedtünk benne, hogy augusztus közepén hazatérhetünk, egy hónapot csúszott a befejezés.

Aki már látta a megújult centerpályát megerősítheti, rá sem lehet ismerni a korábbi játéktérre …

– Azzal kezdtük, hogy a nagyobb biztonság érdekében néhány méterrel eltoltuk a pályát. Ezzel együtt teljes talajcserét végeztünk, és vadonatúj vízelvezető rendszert, illetve fűtést kapott a játéktér. Bár eddig is alkalmas volt a sportközpont esti mérkőzés megrendezésére, a világítást is felújítottuk, jócskán megnöveltük a fényerőt. Mondhatják, hogy hazabeszélek, de szerintem az NB II-ben jelenleg az egyik legjobb minőségű pálya a mienk. A hét végén még idegenben szerepel csapatunk, de a szeptember 15-én megrendezésre kerülő nyolcadik fordulóban már hazai környezetben fogadjuk a Győri ETO-t.

A bajnokság vasárnapi fordulójában Pécsett lép pályára együttesünk.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020