Egy hét Bükön …

Szerzo:
Feltoltve: 2021.július 19

Csapatunk szombaton délután lejátszotta bajnoki rajt előtti negyedik felkészülési mérkőzését. Meccsről meccsre javul együttesünk teljesítménye, ezúttal már kimondottan jól játszott a Békéscsaba ellen és megérdemelten nyert 3-0-ra.

– Tényleg alakulunk, egyre többet kapok vissza azokból az elemekből, melyeket az edzéseken gyakorolunk – értékelt röviden vezetőedzőnk, Mónos Tamás. – Természetesen akadnak hibák, ezeket igyekszünk minél előbb kijavítani. Erre tökéletes alkalom nyílik a ma kezdődő egyhetes büki edzőtáborban is. Három kapussal és 21 mezőnyjátékossal hétfőtől szombatig készülünk a vasi kisvárosban. Auerbach Martin és Zelizi Patrik mellé harmadik hálóőrnek szerződtettük a 20 éves Papp Zsombort, aki a Puskás Akadémián nevelkedett, az elmúlt szezont pedig az NB III-as Lipót együttesénél töltötte. Még egy játékos érkezése várható az átigazolási hajrában.

A közös csákvári ebédet követően buszra száll csapatunk és meg sem áll a büki Hotel Répcéig. A szállás elfoglalása után, a helyi sporttelepen – az elmúlt években többször készültünk ott – késő délután már edzést is vezényel a keret tagjainak szakmai stábunk. Kedden két foglalkozás vár a játékosokra, majd szerdán 11 órakor Pápán, a helyi NB III-as gárda ellen lépünk pályára. Csütörtökön és pénteken ismét a gyakorlásé a főszerep, hogy aztán szombaton a Gyirmót vegyescsapata ellen zárjuk Győrben az egyhetes tábort.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020