Rutinos szélsővédő érkezett

Szerzo:
Feltoltve: 2021.június 8

Szűk két héttel a felkészülés kezdete előtt egymást váltják Nagy Sándor klubelnök irodájában a tárgyalásra érkező régi játékosok, illetve azok a kiszemeltek, akiket szeretnénk a következő évadtól színeinkben tudni.

Szakmai stábunk három tagja – Mónos Tamás vezetőedző, Burányi Tamás pályaedző és Nagy Gábor kapusedző – már aláírta szerződését. Meghosszabbította napokban lejáró szerződését Tányéros Ádám és Sejben Viktor, valamint első új nyári szerzeményünkkel, az NB III elmúlt idényében 29 gólt szerző Murai Márkkal (BVSC) is megegyeztünk.

– Ma újabb játékost köszönthetünk az Aqvitalnál – tudtuk meg Nagy Sándortól. – A jobb oldali védő, illetve szélső középpályás poszton otthonosan mozgó Csirmaz Istvánnal kétéves szerződést kötöttünk.

A közelmúltban 26. születésnapját ünneplő Csirmaz István Mezőkövesden nevelkedett, az U13-as korosztálytól kezdve végigjárta a ranglétrát, mígnem 2014 májusában csereként bemutatkozott az élvonalban. Két évvel később a borsodi klub kölcsönadta a Szolnoki MÁV együttesének, 2019-ben pedig véglegesen is a Tisza-parti gárda játékosa lett. A kék-fehérek színeiben 92 NB II-es bajnoki mérkőzésen lépett pályára és három gólt szerzett.

Isten hozott István Csákváron!

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020