Elátkozott szezon …

Szerzo:
Feltoltve: 2021.március 29

Bár reménykedtünk, hogy a háromhetes bajnoki szünet alatt sikerül kiegyenesíteni sorainkat, meggyógyulnak betegeink, felépülnek sérültjeink, és teljes kerettel várhatjuk a kiesés elleni harcban döntő jelentőségű áprilisi meccseket, a jelek szerint nem javul a helyzet. Sőt! Újabb hiányzók nehezítik szakmai stábunk munkáját, így nem hogy bővült volna az edzésen résztvevők száma, még kevesebben is vagyunk.

Elátkozott szezon ez számunkra, minden olyan hátráltató tényező utolérte csapatunkat, ami utolérhette … A betegség korábban igencsak megtizedelte keretünket, akadt játékosunk, akinek alig tíz perc után véget ért az egész idénye, de a “könnyebb” sérüléssel bajlódók is heteket kényszerültek kihagyni. Nem véletlen, hogy a Mol Fehérvár FC elleni hétvégi felkészülési meccsen hárman ültek csak a kispadon, közülük az egyik, a 2004-es születésű Kun Gergő volt.

Ugyanakkor örömmel tölthet el bennünket, hogy több fiatalunk is jó játékkal rukkolt ki a Vidi ellen: Meszlényi Ábel több bravúrt is bemutatott a kapuban, Posztobányi Patrik és Kocsis Bence parádés (egyenlítő) gólt hozott össze, míg Madarász Márk ismét a kapuba talált.

Ezek után csak reménykedni tudunk, hogy legalább egy, két játékost sikerül “összedrótozni” a sorsdöntő napokra, s velük kiegészülve indulhatunk a soron következő négy bajnoki mérkőzésnek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020